aslısütcü Yoctopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ağustos 2025 #1 Temmuz ayında MacBook Air M4 aldım. Sık kullanmadığım için tamamen kapatıyorum ve en az 3 3 gün açmıyorum. En son %88 sarjla bıraktım, 5 gün sonra açtığımda %53'e düşmüştü. Bu normal mi?
Temmuz ayında MacBook Air M4 aldım. Sık kullanmadığım için tamamen kapatıyorum ve en az 3 3 gün açmıyorum. En son %88 sarjla bıraktım, 5 gün sonra açtığımda %53'e düşmüştü. Bu normal mi?
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 11 Ağustos 2025 #2 aslısütcü dedi: Sık kullanmadığım için tamamen kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... "Tamamen kapatıyorum" sadece kapağı mı kapatıyorsun yoksa Apple menüsünden mi kapatıyorsun? Artı 0 Eksi
aslısütcü dedi: Sık kullanmadığım için tamamen kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... "Tamamen kapatıyorum" sadece kapağı mı kapatıyorsun yoksa Apple menüsünden mi kapatıyorsun?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.248 Çözümler 6 11 Ağustos 2025 #3 Rothanos dedi: "Tamamen kapatıyorum" sadece kapağı mı kapatıyorsun yoksa Apple menüsünden mi kapatıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sadece kapagi da kapatsa bu dusus anormal. Artı 0 Eksi
Rothanos dedi: "Tamamen kapatıyorum" sadece kapağı mı kapatıyorsun yoksa Apple menüsünden mi kapatıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sadece kapagi da kapatsa bu dusus anormal.
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 11 Ağustos 2025 #4 nwc00 dedi: Sadece kapagi da kapatsa bu dusus anormal. Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan uygulamalara göre değişir. Artı 0 Eksi
nwc00 dedi: Sadece kapagi da kapatsa bu dusus anormal. Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan uygulamalara göre değişir.
KS KS aslısütcü Yoctopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ağustos 2025 #5 Rothanos dedi: "Tamamen kapatıyorum" sadece kapağı mı kapatıyorsun yoksa Apple menüsünden mi kapatıyorsun? Genişletmek için tıkla... Menüden kapatıyorum Rothanos dedi: Arka planda çalışan uygulamalara göre değişir. Genişletmek için tıkla... nwc00 dedi: Sadece kapagi da kapatsa bu dusus anormal. Genişletmek için tıkla... Dün uyku moduna bıraktım test etmek için %7 lik bi kayıp vardı bana da normal gelmiyor. bluetooth falan kapalı usb baglantısı falan da yok Artı 0 Eksi
Rothanos dedi: "Tamamen kapatıyorum" sadece kapağı mı kapatıyorsun yoksa Apple menüsünden mi kapatıyorsun? Genişletmek için tıkla... Menüden kapatıyorum Rothanos dedi: Arka planda çalışan uygulamalara göre değişir. Genişletmek için tıkla... nwc00 dedi: Sadece kapagi da kapatsa bu dusus anormal. Genişletmek için tıkla... Dün uyku moduna bıraktım test etmek için %7 lik bi kayıp vardı bana da normal gelmiyor. bluetooth falan kapalı usb baglantısı falan da yok
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.248 Çözümler 6 14 Ağustos 2025 #6 aslısütcü dedi: Menüden kapatıyorum Dün uyku moduna bıraktım test etmek için %7 lik bi kayıp vardı bana da normal gelmiyor. bluetooth falan kapalı usb baglantısı falan da yok Genişletmek için tıkla... Uyku modunda da 1 gunde yuzde 7 kayip yine yuksek gibi bence. Artı 0 Eksi
aslısütcü dedi: Menüden kapatıyorum Dün uyku moduna bıraktım test etmek için %7 lik bi kayıp vardı bana da normal gelmiyor. bluetooth falan kapalı usb baglantısı falan da yok Genişletmek için tıkla... Uyku modunda da 1 gunde yuzde 7 kayip yine yuksek gibi bence.