MacBook Air M4 vs MacBook Pro M3

Gayet kafi düz m3 ve m4 bile pro m4 demek MacBook Pro m4 demektir, m4 pro demek MacBook Pro m4 Pro demektir.

Kesinlikle MacBook Pro alın sizin gibi birisi için Air gitmez

@lisra hocam sizin yorumunuz nedir?
Cihazı ne kadar zorlayacaksınız? Unity benzeri yoğun gpu istemeyen işlerde air modeli yeterli olur, render alırken de ısınır performans keser. Kabaca pro'da yarım saatte alacağınız render 45 dakika olur diyebiliriz. Ama işin içine oyun vb anlık render işleri girerse direkt pro.

Pro M3 Air M4'ten iyi midir genel bu işler için yani?

Render başlatınca 105 dereceye çıkıp kendini yavaşlatıyor makine. M2 Air ben de kullandım, güçsüz.

Render başlatınca 105 dereceye çıkıp kendini yavaşlatıyor makine. M2 Air ben de kullandım, güçsüz.
M1 air unity + vs code'u rahatlıkla kaldırıyor Ama yazın oda 30 derece üzerine çıkınca performans düşüşü hissediliyor. Buradan yola çıkıp karar verin bence
O zaman sırf fanlı diye gidip Pro M3 çip alayım. Teşekkürler.

M1 air unity + vs code'u rahatlıkla kaldırıyor Ama yazın oda 30 derece üzerine çıkınca performans düşüşü hissediliyor. Buradan yola çıkıp karar verin bence
Burda bahsetttiğimiz yapıp yapamaması değil senin 1 saatte yaptığını 30 dk içinde yapabilmek. Zorlanmadan ısınmadan rahat bir çalışma ile bilgisayarın daha kısa sürede bitirmesinden bahsediyoruz.

Burda bahsetttiğimiz yapıp yapamaması değil senin 1 saatte yaptığını 30 dk içinde yapabilmek. Zorlanmadan ısınmadan rahat bir çalışma ile bilgisayarın daha kısa sürede bitirmesinden bahsediyoruz.
Evet her şeyden önce ilk amacım ısınmaması ve pil performansı. Dışarıya şarj cihazıyla birlikte bir kere bile götürmek istemiyorum priz bulma sorunu da çekiyorum çünkü. Pro M4 veya M3 alacağım en kısa zamanda.

Hocam bütçe ve tercih meselesi. Açıkçası sürekli render almayacaksa ara sıra alıp render geç çıkacaksa ben air tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…