MacBook Air M4 vs MacBook Pro M3

Hocam bütçe ve tercih meselesi. Açıkçası sürekli render almayacaksa ara sıra alıp render geç çıkacaksa ben Air tercih ederdim

Hocam asıl işim Render'dan çok VS Code + 5-10 tarayıcı sekmesi olacak. Render olacak ise %90 ihtimalle evde olacağım için oda sıcaklığı içerisinde olacak. Tek sorunum dışarıdayken güneş gören bir yerde oturduğumda kullanımda sorun yaşama ihtimalim. Eğer sorun yaşatmayacaksa Air modeline tekrar dönebilirim biraz elimde kalsın istiyorum param. Bu arada ekranları arasında çok ekstrem fark çeker miyim sizce? Pil performansları da eşittir diye düşünüyorum. Oyun olarak sadece acayip sıkılırsam TFT oynarım onda da 60FPS verebilir ve ısınmaz bence.

@lisra hocam merhabalar. Yukarıda son mesajımda belirttiğim gibi Spotify, Safari + VS Code kullanacağımı varsayarsak Pro M4 16 GB RAM beni kaç yıl götürür? RAM sorunu hafiften ne zaman göze batar ve tam olarak kaç yıl sonra değiştirmem gerekir? Siparişi vermişler yakın zamanda elimde olacak merak ettim kutusunu açmadan önce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…