MacBook Air M4'e meyveli soda döküldü

steerrn

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni aldığım cihaz daha üç ayını doldurmadı 20-30ML meyveli soda döküldü toplam 3, 4 gram şeker var sodada döküldüğü gibi hemen kuruttum üstünü kağıt havluyla tuşları kontrol ettim çalışıyorlardı sonra kapatıp ters halde bıraktım ne yapmam lazım? Sorunsuz çalışıyordu en son, şu an öyle duruyor. Ters bıraktığımda 2 damla soda döküldü.

Şekerli içecekler kuruduktan sonra bile yapışkan kalıntı bırakır ve ana kart üzerinde oksidasyona sebep olabilir. Apple servise götür.

Şekerli içecekler kuruduktan sonra bile yapışkan kalıntı bırakır ve anakart üzerinde oksidasyona sebep olabilir. Apple servise götür.

Anakarta gitseydi bilgisayar kendini kapatmaz mıydı? O an telaşla Gemini'den arama bile yaptım Mac'den. Bir şey olmadı ama korkutuyor ya.

Tuşlarda sorun yok gibi ve sodanın içindeki şeker miktarı da az. Dökülen kısım da en kötü ihtimalle 30-40ML. Bana masraf çıkartmaz umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…