Arkadaşlar merhaba, 20-25bin bütçem var. Render almak-photshop kullanmak ve AutoCAD açmak için bilgisayar bakıyorum. Mac book denemek istiyorum. Nasıl bır model secmelıyım? Yardımcı olur musunuz?
Bu bütçede alabileceğin mantıklı tek cihaz ikinci el M1 Air 16 GB RAM. Bu bütçede Pro'sunu bulabiliyorsan o da olur ama çok da gerek yok M1 için Pro'ya.
Render yoğun değil ise air serisi işini görecektir ancak yarım saatin üzerinde render süreleri olacak ise pro bir cihaz tavsiye ederim, pro da ısınma ve performans kaybı çok yaşamazsınız. 25-30 aralığında pro m2 bulabilirsin. oradaki seçeneklerde depolama önemli olabilir air serisi m1 ve m2 de 128 gb depolama var pro m2 256gb depolamadan başlıyor. Fiyatları araştırma esnasında depolama ve ram seçeneklerine dikkat edin, fiyatlar çok değişik oluyor.
Bu bütçede alabileceğin mantıklı tek cihaz ikinci el M1 Air 16 GB RAM. Bu bütçede Pro'sunu bulabiliyorsan o da olur ama çok da gerek yok M1 için Pro'ya.
Merhaba, M1 8 GB buldum garantisi de olan fakat işime yaramayacak diye almadım. Air'ler rahat taşınıyor diye de tercih etmek ıstıyorum. Şu an kullandığım MSI bilgisayarım var. Mevcuttakı bilgisayarımın ekranı ıle sorun yasıyorum da o yuzden yenılersem ne tercıh etmem gerekır diye dusunudum. Teşekkür ederim onerılerınız ıcın.
Merhaba, M1 8 GB buldum garantisi de olan fakat işime yaramayacak diye almadım. Air'ler rahat taşınıyor diye de tercih etmek ıstıyorum. Şu an kullandığım MSI bilgisayarım var. Mevcuttakı bilgisayarımın ekranı ıle sorun yasıyorum da o yuzden yenılersem ne tercıh etmem gerekır diye dusunudum. Teşekkür ederim onerılerınız ıcın.
MacBook Air M3 8 GB RAM 256 GB SSD devir sayısı 48, pil kapasitesi 100/100 32000TL buldum istediklerimi karşılar mı?
Sağ olun biraz daha bakınayım o zaman. MacBook Air M.2 16 GB RAM 512 GB SSD 8/10 ÇEKİRDEK tercih etmeli miyim sizce M3 16 GB RAM'e göre yazıyorum bunu şu an sizce?
Sağ olun biraz daha bakınayım o zaman. MacBook Air M.2 16 GB RAM 512 GB SSD 8/10 çekirdek tercih etmeli miyim sizce M3 16 GB RAM'e göre yazıyorum bunu şu an sizce?