owenjaw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 146 13 Mart 2024 #1 Sorum net. 5000 TL'ye buldum cihazı. Testlerine baktım iyiydi. İçinde M.2 SSD bile var. Üstelik OpenCore Legacy Patcher ile istediğim macOS sürümünü de yükleyebilirim. Ne düşünüyorsunuz? Ben 5000 TL'ye göre gayet makul olduğunu düşünüyorum.
Sorum net. 5000 TL'ye buldum cihazı. Testlerine baktım iyiydi. İçinde M.2 SSD bile var. Üstelik OpenCore Legacy Patcher ile istediğim macOS sürümünü de yükleyebilirim. Ne düşünüyorsunuz? Ben 5000 TL'ye göre gayet makul olduğunu düşünüyorum.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #2 Batarya durumu ve kozmetik açıdan bir sorunu yoksa olabilir.
owenjaw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 146 13 Mart 2024 #3 BuffyCookie dedi: Batarya durumu ve kozmetik açıdan bir sorunu yoksa olabilir. Genişletmek için tıkla... Bataryası 2021’de değişmiş, 5 6 saat kadar gidiyormuş. Kozmetik açıdan da sıkıntısı yok. Alıcam ya.
BuffyCookie dedi: Batarya durumu ve kozmetik açıdan bir sorunu yoksa olabilir. Genişletmek için tıkla... Bataryası 2021’de değişmiş, 5 6 saat kadar gidiyormuş. Kozmetik açıdan da sıkıntısı yok. Alıcam ya.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #4 owenjaw dedi: Bataryası 2021'de değişmiş, 5 6 saat kadar gidiyormuş. Kozmetik açıdan da sıkıntısı yok. Alacağım ya. Genişletmek için tıkla... Hoşunuza gittiyse alın bence de oyun oynanmayacak zaten normal kullanım için çok da fena değil aslında.
owenjaw dedi: Bataryası 2021'de değişmiş, 5 6 saat kadar gidiyormuş. Kozmetik açıdan da sıkıntısı yok. Alacağım ya. Genişletmek için tıkla... Hoşunuza gittiyse alın bence de oyun oynanmayacak zaten normal kullanım için çok da fena değil aslında.
owenjaw Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 146 13 Mart 2024 #5 BuffyCookie dedi: Hoşunuza gittiyse alın bence de oyun oynanmayacak zaten. Genişletmek için tıkla... Evet, safari ve video izlemek, internette takılmak için alıyorum.
BuffyCookie dedi: Hoşunuza gittiyse alın bence de oyun oynanmayacak zaten. Genişletmek için tıkla... Evet, safari ve video izlemek, internette takılmak için alıyorum.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #6 owenjaw dedi: Evet, Safari ve video izlemek, internette takılmak için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse güzel bir tercih olacaktır.
owenjaw dedi: Evet, Safari ve video izlemek, internette takılmak için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse güzel bir tercih olacaktır.