MacBook Air mouse önerisi

TheSarp

Hectopat
MacBook Air için Type-C mouse satın almak istiyorum fiyatları hakkında çok bir fikrim yok, böyle ortalama F/P bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

MacBook Air için Type-C mouse satın almak istiyorum fiyatları hakkında çok bir fikrim yok, böyle ortalama F/P bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
iş amaçlı ise kendi mousunu öneririm

İş içinse üstteki arkadaşın dediği gibi Magic Mouse.

Hocam bütçe yeterse Logitech Mx master 3 en iyisi

Hocam dediklerinize baktım da o fiyatlar ne öyle. Ben 500'ü geçmez diye düşünmüştüm ki geçemem de zaten. 500 altı yok mu bir şey ya?

Eliniz büyükse m650 L 700 tl şu an, indirim kodu veya nays uygulamasıyla 630'a ya da daha ucuza falan gelir. -70tl geri veriyor uygulama size- Direkt bluetooth bağlantısı var, tuşları sessiz -evet bastığınızda ses çıkmıyor ve böylece kütüphanede bile çalışırken kullanabiliyorsunuz- Tekerleği smart wheel sonsuz döndürebiliyorsunuz az az dokunarak. Tüm tuşları programlanabilir, copy paste+screenshot vs vs tek tek atamıştım ben. Bu fiyata en iyilerdendir düz USB-C bağlantılı olan bulmak çok zor varsa da çok kötüler.

m650 L büyük model, düz m650 küçük modeldir. İkinci el olarak da alabilirsiniz bunları sarı siteden çünkü beğenmeyen sıfır gibi satar direkt, yeni çıktı fare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…