MacBook Air önerisi

İyi sosyaller, MacBook modellerinden fazla anlamıyorum ve sadece günlük işler için MacBook lazım. Kısa bir araştırma sonucu bunu buldum, sizce alınır mı? Apple 13" MacBook Air: Apple M2 chip with 8-core CPU and 8-core GPU, 16GB, 256GB - Gece Yarısı - Fiyatı, Yorumları
Ben olsam bunu alırdım;

Ben olsam bunu alırdım;
Bütçe çıkarsa m4 air çok daha mantıklı olur ancak günlük işler için performans açısından çok fark edeceğini sanmiyorum. M4 daha uzun ömürlü olur

Bütçe çıkarsa M4 Air çok daha mantıklı olur ancak günlük işler için performans açısından çok fark edeceğini sanmiyorum. M4 daha uzun ömürlü olur.

Air M4 Trendyol'da öğrenci indirimi ile 37k ya geliyor ben onu aldım ve ondan yazıyorum (satıcı da Trendyol)

Şunu aldım %10 indirim oluyor + 6 taksit.

Air M4 Trendyol'da öğrenci indirimi ile 37k ya geliyor ben onu aldım ve ondan yazıyorum (satıcı da Trendyol)

Şunu aldım %10 indirim oluyor + 6 taksit.
Hocam ne için kullanıyorsunuz?

Hocam ne için kullanıyorsunuz?

Aslında bu kadar güç benim için fazla uzun süre kullanacağım için M4 aldım. Benim işimi M.2 hatta M1 bile görebilirdi. Öğrenciyim sınav senem oyuncu laptopunu satıp aldım. Word'de dosya falan düzenleyip sunu falan yapıyorum, PowerPoint'te nadiren. Kısacası kullanımım için çok güçlü. Bir cihaz ama ileride belki profesyonel bir işimim(bilgisayar mühendisliği gibi) olur diye aldım.

Benim tavsiyem bütçeni zorlamak istemiyorsan 6 taksitle trendyoldan al.Uzun süre güncelleme alacak bir cihaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı