O Onur Kavi Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 3 6 Şubat 2014 #1 İyi gunler. Ben MacBook Air kullaniyorum. Elimdeki switchler ile console baglantisi yapmak istiyorum, fakat terminal olarak putty kullanamiyorum galiba. Bu konu ile bilgilendirme yapabilirmisiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2014
İyi gunler. Ben MacBook Air kullaniyorum. Elimdeki switchler ile console baglantisi yapmak istiyorum, fakat terminal olarak putty kullanamiyorum galiba. Bu konu ile bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Şubat 2014 #2 Umarım İngilizce biliyorsunuzdur: Mac'e Putty yükleme: Installing and Using Putty on Mac (OS X) - Coding Steps veya: Putty yerine Mac OS X terminalini kullanma: Solutions: Using Mac OSX Terminal as an alternative to PuTTY | Michael Bourque | IT Blog
Umarım İngilizce biliyorsunuzdur: Mac'e Putty yükleme: Installing and Using Putty on Mac (OS X) - Coding Steps veya: Putty yerine Mac OS X terminalini kullanma: Solutions: Using Mac OSX Terminal as an alternative to PuTTY | Michael Bourque | IT Blog