Merhaba hocam, Uzun vadede, farklı güç çıkışıyla şarj yapmanın batarya sağlığı üzerinde bazı etkileri olabilir. Ancak, bu etkiler genellikle belirgin ve hızlı bir şekilde görülmez. Yine de, telefonunuzun bataryasının kapasitesine bağlı olarak, zamanla daha küçük de olsa olumsuz etkiler görülebilir.MacBook şarj adaptörü 30W telefonumun adaptörü bozulduğu için bunu kullanıyorum ileride bir sıkıntı çıkarır mı?
67W adaptör ile tıraş makinesi ilginç bir deneyimBen 67W macbook pro adaptörüyle macbook'u samsung telefonu, tableti iphone 14pm ve tıraş makinesini şarj ediyorum. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Bazende samsung'un 25w adaptörüyle macbook'u şarj ediyorum o an yakında ne varsa onu kullanıyorum.
Nasıl olsa şarj olan cihaz desteklediğinden fazlasını alamaz. 67w ile şarj etsemde tıraş makinesi 5w ise 5w çekecektir.67W adaptör ile tıraş makinesi ilginç bir deneyim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.