MacBook Air Şarj Bittikten Sonra Açılmadı

ByPassTR

Kilopat
MacBook Air 2009 ortası cihazım yavaş şarj oluyordu ve akşam üzeri bataryası tamamen bitti, şarja taktım bekledim ama açılmadı, hiçbir tepki vermiyor. Bataryasını çıkarıp şarja taktım yine tepki yok. Sorun nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryanın da aynı zamanda şarj olmasın sağlayan, bilgisayarınıza güç girişi sağlayan sokette bir problem var gibi görünüyor. Bir teknik servie göstermekte fayda var. Ama öncesinde aynı güç değerlerine sahip başka bir adaptör ile deneme şansınız varsa ona yönelin.

Şuan açıldı şarja takılı kaldı 1 saat sonra açıldı ama şuan neredeyse 2 saat geçti şarjı %10 gözüküyor çok yavaş şarj oluyor
Şarj adaptörünü Macbook'a bağladığında turuncu ışık yandı mı? Yeşil ışık mı yanıyor yoksa hiç ışık gelmeden bekliyor mu öyle?

Hiçbir ışık yanmıyordu ama 1 saat şarjda kalınca açıldı

Hiçbir ışık yanmıyordu ama 1 saat şarjda kalınca açıldı
Sanırım bataryayı öldürmüşsün. Bir ihitmal de şarj cihazı arızalı. Deneme imkanın var mı diyeceğim ama etrafında Macbook bulma imkanı biraz azdır sanırım. Başka bir şarj cihazı ile denemeye çalış ve kendi şarj cihazını başka bir Macbook'ta deneyerek sorunu bulabilirsin.

Muhtemelen şarj cihazınız ya da şarj soketiniz arızalı. Gerekli voltajı sağlayamıyor gibi.

Muhtemelen şarj cihazınız ya da şarj soketiniz arızalı. Gerekli voltajı sağlayamıyor gibi.
Makineyi açtım şarj soketinin bir kısmı yanmış gibi ve arka kapağın soketin üzerine gelen kısmındada yanık var ama şuan şarj oluyor
Deneme şansım yok maalesef sanırım şarj soketim arızalanmış yanmış gibi görünüyor

Güç kaynaginin Macbook'a elektrik götüren kablosunu degistim ve şarj problemi bitti. Fakat orjinal ara kablo kalitesinde bir şarj hızı yo şimdi de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…