Macbook air SSD Satın Alma

Merhaba,

1. Hangi model macbook kullanıyorsunuz ? Arkasındaki model numarası lazım.
2. İçini açıp değiştirebilecek yeteneğe sahipmisiniz ? Sonrasında işletim sistemini tekrar yükleyebilecek yeteneğe sahipmisiniz ?
3. Mevcut macbook-air'i yedek alın
4. DiskmakerX ile kurmak istediğiniz MacOS sürümü (Ela Capitan öneririm) bir USB diske hazırlayın.
5. Disk değişiminden sonra bu USB disk ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.
Bu video sizin sahip olduğunuz macbook-air modelini tarif etmiyor olabilir, video sonunda internet üzerinden kurulumu anlatıyor : çok zaman alıcı bir iş, malum ülkemizde internet biraz yavaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Macbook air 2013 modeli kendim takabilirim kurabilirim fakat ssd parçayı bulamıyorum

Screenshot_2015-12-17-09-50-55.png

Merhaba,
Vatan bilgisayarda parça mevcut, satın alırken uzunluğuna dikkat edin sadece. Bu arada ssd'yi apple'ın kendisinden temin etmediğiniz için trim özelliği çalışmayacak veya çalışması için ekstra çaba sarfetmeniz gerekecek.
Solid State Disk (SSD) - Vatan Bilgisayar

2015 öncesi modeller PCIE 2.0 X2 arabirimini kullanıyormuş bu arada,

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı