Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #1 Merhaba elimde Thunderbolt çıkışı olan bir MacBook var. Onu monitöre ve Ethernet'e bağlayıp masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, nasıl bir ürün almalıyım?
Merhaba elimde Thunderbolt çıkışı olan bir MacBook var. Onu monitöre ve Ethernet'e bağlayıp masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, nasıl bir ürün almalıyım?
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Kasım 2022 #2 Baseus port bu ürünü iş ortamında iPad Air ile kullanıyorum ve sorun yaratmıyor. Cihazını şarj ederken tüm portları kullanmak çok güzel bir keyif. Artı 0 Eksi
Baseus port bu ürünü iş ortamında iPad Air ile kullanıyorum ve sorun yaratmıyor. Cihazını şarj ederken tüm portları kullanmak çok güzel bir keyif.
KS KS Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 592041 dedi: Baseus port bu ürünü iş ortamında iPad Air ile kullanıyorum ve sorun yaratmıyor. Cihazını şarj ederken tüm portları kullanmak çok güzel bir keyif. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler ama bu type c ben thunderbolt girişli arıyorum Artı 0 Eksi
592041 dedi: Baseus port bu ürünü iş ortamında iPad Air ile kullanıyorum ve sorun yaratmıyor. Cihazını şarj ederken tüm portları kullanmak çok güzel bir keyif. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler ama bu type c ben thunderbolt girişli arıyorum
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Kasım 2022 #4 Akaan1 dedi: Öneriniz için teşekkürler ama bu Type-C ben Thunderbolt girişli arıyorum Genişletmek için tıkla... Kullandığın Mac Air sanırım çok eski bir model, yeni nesillerde Thunderbolt bağlantısı Type-C ile sağlanıyor. Artı 0 Eksi
Akaan1 dedi: Öneriniz için teşekkürler ama bu Type-C ben Thunderbolt girişli arıyorum Genişletmek için tıkla... Kullandığın Mac Air sanırım çok eski bir model, yeni nesillerde Thunderbolt bağlantısı Type-C ile sağlanıyor.
E Emre_2000 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 955 30 Eylül 2023 #5 592041 dedi: Baseus port bu ürünü iş ortamında iPad Air ile kullanıyorum ve sorun yaratmıyor. Cihazını şarj ederken tüm portları kullanmak çok güzel bir keyif. Genişletmek için tıkla... 1750TL olmuş Artı 0 Eksi
592041 dedi: Baseus port bu ürünü iş ortamında iPad Air ile kullanıyorum ve sorun yaratmıyor. Cihazını şarj ederken tüm portları kullanmak çok güzel bir keyif. Genişletmek için tıkla... 1750TL olmuş