Macbook Air ve eGPU Kurulum Yardımı

erdembeler

Kilopat
Edit: Konu çözüldükten sonra konuyu Kurulum rehberine çevirmek istiyorum o yüzden desteklerinizi esirgemeyin lütfen. Recep Abi,seni de konuya beklerim.

Arkadaşlar selamlar. 2017 model Macbook Air 13'' dizüstü bilgisayarıma harici GPU bağlamak istiyorum. Elimdeki malzemeleri linkleri ile aşağıya ekliyorum, hem bana yardım etmek için uygunluğuna bakın,hem de eğer uygunsa ileride maclerine eGPU kurmak isteyen arkadaşlara referans olsun.

♦Beast 8.5c

♦Amd R7 240 4Gb

♦Thunderbolt 2 to HDMI

¿Thunderbolt 2 to USB soketi?
(böyle bir ürün bulamadım. Var ise lütfen bildirin)

Tahmini yapım

Öncelikle Beast 8.5c'ye 12V ile güç vereceğim(Ekran kartımın PSUya ihtiyacı yok).
Ardından ekran kartını takacağım, Thunderbolt 2 to HDMİ kablosuyla Beast 8.5c ile Macbook Air'imi birbirine bağlayacağım.
Sürücüsünü kuracağım ve işlem tamam?

Son düzenleme:
Ben adaptörün MacBook'a takılış videosunu bulamadım, ayrıca o sitede de öyle bir bilgi bulamadım, sen takabildin mi?

Bu aletin kullanıldığı bir video var. MacBook Pro'suna eGPU takıyor birisi. Videoyu ekliyorum.
Ayrıca ben paket içinden çıkan kablo aparatını kullanmayacağım. Üstte belirttiğim gibi Thulderbolt 2 (mini DisplayPort) to HDMI kablosunu kullanacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

18:24'de gösteriyor.

İyi ama bu ExpressCard yuvası sayesinde takıyor yani bir nevi PCI gibi bir şey, senin cihazında bu var mı?

Anlattığım gibi, ben ürünün yanındaki ara kabloyu kullanmayacağım, grafik kartını Thunderbolt ile almaya çalışacağım. Böyle bir şey mümkün müdür acaba?

Edit: Yani ExpressCard yerine Thunderbolt 2 girişi olduğunu düşünün.

Sanmıyorum, cihazın Thunderbolt'a destek vermesi gerekiyor, yani içinde Thunderbolt arayüzü ile konuşacak bir yonga olması gerekiyor.

Bağlantıyı Thunderbolt yerine USB girişinden PCI-e kullanarak yapsam olur mu peki?
Yani kutu içerisinden çıkan HDMI to mini PCI-e kablosunu kullanıp, bilgisayarın USB 3.0 bağlantı yerine şu ürünü kullanarak yapsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…