B Blaxius Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Yer Aydın 11 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar elimdeki MacBook ilanımın linki bu; Macbook İlan Sizce bu görseldeki sistemle takaslanır mı? Tüm parçaların garantisi mevcut 2 aylık. Dosya Ekleri B741115E-BEC2-4FE4-B396-CA87C7E19E46.jpeg 66,8 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Arkadaşlar elimdeki MacBook ilanımın linki bu; Macbook İlan Sizce bu görseldeki sistemle takaslanır mı? Tüm parçaların garantisi mevcut 2 aylık.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Haziran 2022 #2 Üstüne bir miktar para alırsanız olur bence. Artı 0 Eksi
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 Blaxius dedi: Arkadaşlar elimdeki MacBook ilanımın linki bu; Macbook İlan Sizce bu görseldeki sistemle takaslanır mı? Tüm parçaların garantisi mevcut 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Dostum oyun oynamayacaksan bence hiç gerek yok. Onun dışında biraz üstüne para alabilirsin. Artı 0 Eksi
Blaxius dedi: Arkadaşlar elimdeki MacBook ilanımın linki bu; Macbook İlan Sizce bu görseldeki sistemle takaslanır mı? Tüm parçaların garantisi mevcut 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Dostum oyun oynamayacaksan bence hiç gerek yok. Onun dışında biraz üstüne para alabilirsin.
Ömerjik Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 81 11 Haziran 2022 #4 Blaxius dedi: Arkadaşlar elimdeki MacBook ilanımın linki bu; Macbook İlan Sizce bu görseldeki sistemle takaslanır mı? Tüm parçaların garantisi mevcut 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Bence alınır fakat üstüne 1000 veya 500 arası bir para alsan çok daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Blaxius dedi: Arkadaşlar elimdeki MacBook ilanımın linki bu; Macbook İlan Sizce bu görseldeki sistemle takaslanır mı? Tüm parçaların garantisi mevcut 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Bence alınır fakat üstüne 1000 veya 500 arası bir para alsan çok daha iyi olur.
KS KS B Blaxius Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 46 Yer Aydın 11 Haziran 2022 #5 Kleyn dedi: Dostum oyun oynamayacaksan bence hiç gerek yok. Onun dışında biraz üstüne para alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynamak için satıp sistem toplamayı düşünüyordum zaten o sebeple. Ömerjik dedi: Bence alınır fakat üstüne 1000 veya 500 arası bir para alsan çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet ya da klavyesi faresi veya kulaklığı var ise para almadan da halledilir gibi mi sizce? Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Dostum oyun oynamayacaksan bence hiç gerek yok. Onun dışında biraz üstüne para alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynamak için satıp sistem toplamayı düşünüyordum zaten o sebeple. Ömerjik dedi: Bence alınır fakat üstüne 1000 veya 500 arası bir para alsan çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet ya da klavyesi faresi veya kulaklığı var ise para almadan da halledilir gibi mi sizce?