MacBook Air vs DJI Flip Fly more combo

Başka göze çarpan konu varsa (mesela bu cihazla ilgili hoşunuza giden çarpıcı bir özellik gibi) aydınlatırsanız sevinirim.
Boyut, boyut ve boyut :) Saka bir yana, inanilir gibi degil gercekten. Iphone 11 pro kullaniyorum ve telefondan cok az daha kalin sadece. Bu bataryayi, islemci gucunu ve etkili sogutmayi nasil bu derece ince bir cihazda yapabiliyorlar buyuk olay gercekten. Ama tabi M4 serisinin verimliligi en buyuk etkendir diye dusunuyorum. Bayagi basarili olmus M4.

Temel versiyonu gunluk kullanim icin her anlamda gelmis gecmis en ideal cihazlar listesi yapilsa net kafaya oynar. Boyut, pil kapasitesi ve agirlik konusunda rakibi yok.

Ayrica 224ppi panele sahip olmasi cok ciddi olay. Su an masaustumde kullandigim 27" 4k panel bile 166ppi. Mac panellerinin gorsel kalite seviyesi zaten sayisiz kez kendini kanitlamis durumda. O acidan sasirtici degil ama teknoloji anlaminda su an 224ppi bir laptop paneli kac tane vardir bilemiyorum. Keskinlik jilet gibi. Asiri begendim. Yenileme hizi benim gozume batan bir detay olmadigi icin saglikli ve tarafsiz degerlendirme yapamam.

Hocam her ikinize de teşekkürler cihaz bugün elime ulaştı ve kendisiyle nasipse bir dostluğumuz olacak gibi gözüküyor. Dediğiniz gibi ekran gerçekten jilet gibi keskin ve mükemmel görüntü kalitesi sunuyor. 60 Hz olması da beni çok etkilemedi diyebilirim çünkü artıları fazla olunca göze batmıyor. MacOS'e de alıştım sayılır ileride daha da gelişir diye düşünüyorum. Pil ömrünü de çok başarılı buldum ve taşınabilirliği bu da çok arttırıyor. Sadece misalen Steam kurdum bugün ve biraz kurulum vs farklı geldi. Sürükleyin tarzı bir şey çıktı sürükledim ve kuruldu. Şaşırtıcı ama zamanla öğreneceğim ve atar atmaz kurulmuş oldu o da ayrı şaşırtıcı. Bu arada ekstradan hoparlörlerine de bayıldım. Oyun olarak da ETS 2 kurdum ve beklentimin hiç de altında olmayan bir performans sergiledi. Finder da biraz farklı. Son olarak iPad ile olan uyumu takdire şayan. IPad'i Mac'in yanına yerleştirdim ve bum! Birden iPad adeta macbooka dönüştü. Trackpad ve klavyeyi IPadOS'de kullanabildim. Enteresan. Ve airplayle ikinci ekran olarak kullanılabilmesi de müthiş bir özellik. Sadece iPad ile bu denli ekosistem oluşturabileceğimi düşünememiştim. Kötü hissetmemek için de telefonumu da 60 Hz'e çektim şu anda güller gibi kullanıyorum. Çok sağ olun iyi sosyaller dilerim. Almayı düşünen arkadaşları da tereddütlerinden kurtulacağını belirteyim.

Bu arada cihazı Türkiye'den aldım çünkü ingilterede m2 m4ten bile daha pahalı durumda. Galiba söylememişim M2 16GB ramli modeli aldım.

Son düzenleme:
Hocam her ikinize de teşekkürler cihaz bugün elime ulaştı ve kendisiyle nasipse bir dostluğumuz olacak gibi gözüküyor. Dediğiniz gibi ekran gerçekten jilet gibi keskin ve mükemmel görüntü kalitesi sunuyor. 60 Hz olması da beni çok etkilemedi diyebilirim çünkü artıları fazla olunca göze batmıyor. MacOS'e de alıştım sayılır ileride daha da gelişir diye düşünüyorum. Pil ömrünü de çok başarılı buldum ve taşınabilirliği bu da çok arttırıyor. Sadece misalen Steam kurdum bugün ve biraz kurulum vs farklı geldi. Sürükleyin tarzı bir şey çıktı sürükledim ve kuruldu. Şaşırtıcı ama zamanla öğreneceğim ve atar atmaz kurulmuş oldu o da ayrı şaşırtıcı. Bu arada ekstradan hoparlörlerine de bayıldım. Oyun olarak da ETS 2 kurdum ve beklentimin hiç de altında olmayan bir performans sergiledi. Finder da biraz farklı. Son olarak iPad ile olan uyumu takdire şayan. IPad'i Mac'in yanına yerleştirdim ve bum! Birden iPad adeta macbooka dönüştü. Trackpad ve klavyeyi IPadOS'de kullanabildim. Enteresan. Ve airplayle ikinci ekran olarak kullanılabilmesi de müthiş bir özellik. Sadece iPad ile bu denli ekosistem oluşturabileceğimi düşünememiştim. Kötü hissetmemek için de telefonumu da 60 Hz'e çektim şu anda güller gibi kullanıyorum. Çok sağ olun iyi sosyaller dilerim. Almayı düşünen arkadaşları da tereddütlerinden kurtulacağını belirteyim.

Bu arada cihazı Türkiye'den aldım çünkü ingilterede m2 m4ten bile daha pahalı durumda. Galiba söylememişim M2 16GB ramli modeli aldım.
Iyi gunlerde kazasiz, belasiz, sorunsuz kullanin. Begenmenize de ayrica memnun oldum :)
Oyun tarafinda tatmin edici performansi da yakaladiysaniz daha da guzel. Benim hic fikrim yok macos uzerinde oyun nasil olur anlaminda.

Gunun sonunda mantikli tercihi yaptiniz diye dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı