MacBook Air vs Windows laptop

gamegarajdan yuksek pil performansi bekleyemezsiniz sonuc olarak ekran karti da guc kullaniyor

Hocam MacBook sizin için daha iyi bir seçenek gibi duruyor Gaming laptopların şarjları dendiği üzere 3 4 saat gidiyor.

Hocam MacBook sizin için daha iyi bir seçenek gibi duruyor Gaming laptopların şarjları dendiği üzere 3 4 saat gidiyor.

İleride tozlandığında vs. nasıl temizleteceğim peki? Dediğim gibi muhtemel 6 yıl kullanırım ben o laptopu. Bu arada render olarak aralarında uçurum bir fark olacak mı 5070 ile arasında yoksa çok derine inilmediği sürece gözle görülür geri kalacak mı performansta? Sonuçta onların da işlemcisi ve ekran kartı gücü azımsanmayacak derecede.

Tahmini kaç saat götürecek beni dışarıdayken pilsiz?
asus vivobook s14 almayi dusunuyorum bende sizinle nerdeyse ayni durumdayim bi arkadasim benden once aldi onun eline ulastiginda test edip almayi dusunuyorum o cihaza da bakabilirsiniz isterseniz

ASUS Vivobook S14 almayi dusunuyorum bende sizinle neredeyse ayni durumdayim bir arkadasim benden once aldi onun eline ulastiginda test edip almayi dusunuyorum o cihaza da bakabilirsiniz isterseniz

Eğer Windows'a kayacaksam ekran kartlı modeller tercih etmeyi düşünüyorum render olarak daha çok işime yarar gibi. Teşekkürler yine de aklımda bulunsun.

Temizlik konusunda bir bilgim yok lakin render konusunda sizin istedikleriniz bir hayli yerine getirir Pro modeli alıyorsunuz sanırsam render konusunda bir sıkıntı çekeceğinizi hiç sanmıyorum bence hiç endişe etmeyin aldığınız cihazı güle güle kullanın.

Eğer Windows'a kayacaksam ekran kartlı modeller tercih etmeyi düşünüyorum render olarak daha çok işime yarar gibi. Teşekkürler yine de aklımda bulunsun.
ekran kartli herhangi bir modelde pil suresi bulamazsiniz ki gucu arttikca(yuksek ekran karti serilerinde) pil omru daha da azalir guc tuketimi yuksek oldugundan macbooklarda uzun pil suresi alabilirsiniz ve macbooklardaki render olayinin m4 max falan almayacaksaniz cok da asiri iyi olacagini zannetmiyorum isin icine efektler girince zorlaniyor cunku cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…