Q Qwarda Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 16 16 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar macboook Air'a kola döktüm. Ne yapacağımı bilemedim. Hmen peçete ile silmeye başladım. Sonra ters çevirdim biraz bekledikten sonra düz cevirip saç kurutma makinesi ile kuruttum ama açılmadı. İçini açamıyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar macboook Air'a kola döktüm. Ne yapacağımı bilemedim. Hmen peçete ile silmeye başladım. Sonra ters çevirdim biraz bekledikten sonra düz cevirip saç kurutma makinesi ile kuruttum ama açılmadı. İçini açamıyorum. Ne yapmam lazım?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 16 Ağustos 2021 #2 Bilgisayar mı açılmadı?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 16 Ağustos 2021 #3 Servis tek çare gibi duruyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 16 Ağustos 2021 #4 Servise götürün onun dışında batarya soketini çıkarabiliyorsanız çıkarın.
Q Qwarda Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 16 16 Ağustos 2021 #5 naberinnaberi dedi: Bilgisayar mı açılmadı? Genişletmek için tıkla... Evet
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 16 Ağustos 2021 #6 Qwarda dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Evet servise götürmek tek çare.
Q Qwarda Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 16 16 Ağustos 2021 #7 e.n.e.s dedi: Servise götürün onun dışında batarya soketini çıkarabiliyorsanız çıkarın. Genişletmek için tıkla... Bataryası içinde ve içinin nasıl açıldığını bilmiyorum naberinnaberi dedi: Evet servise götürmek tek çare. Genişletmek için tıkla... Knk bilgisayrım açılıyor şimdi ama açılırken arada bir fan sesi çıkıyor normalde çıkamzdı patlarmı Son düzenleme: 18 Ağustos 2021
e.n.e.s dedi: Servise götürün onun dışında batarya soketini çıkarabiliyorsanız çıkarın. Genişletmek için tıkla... Bataryası içinde ve içinin nasıl açıldığını bilmiyorum naberinnaberi dedi: Evet servise götürmek tek çare. Genişletmek için tıkla... Knk bilgisayrım açılıyor şimdi ama açılırken arada bir fan sesi çıkıyor normalde çıkamzdı patlarmı
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Ağustos 2021 #8 Qwarda dedi: Bataryası içinde ve içinin nasıl açıldığını bilmiyorum Knk bilgisayrım açılıyor şimdi ama açılırken arada bir fan sesi çıkıyor normalde çıkamzdı patlarmı Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarı açmaya çalışma geri dönülemeyecek noktaya getirebilirsin, şimdi çalışabilir fakat ileride ne olacağını bilemezsin. Servise götür.
Qwarda dedi: Bataryası içinde ve içinin nasıl açıldığını bilmiyorum Knk bilgisayrım açılıyor şimdi ama açılırken arada bir fan sesi çıkıyor normalde çıkamzdı patlarmı Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarı açmaya çalışma geri dönülemeyecek noktaya getirebilirsin, şimdi çalışabilir fakat ileride ne olacağını bilemezsin. Servise götür.
ataberksezer Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #9 Geçmiş olsun. Apple servisi yolları senin için göründü. Bilgisayarı olduğu gibi kutusuna koyup servise götürmek en iyisi olacaktır.
Geçmiş olsun. Apple servisi yolları senin için göründü. Bilgisayarı olduğu gibi kutusuna koyup servise götürmek en iyisi olacaktır.