R roseheart032 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 MacBook Air'de çevrimdışı izleyebileceğim Apple TV dışında uygulama yok. Film indiremiyorum. Memlekette de internet yok. Nasıl bir yol önerirsiniz?
MacBook Air'de çevrimdışı izleyebileceğim Apple TV dışında uygulama yok. Film indiremiyorum. Memlekette de internet yok. Nasıl bir yol önerirsiniz?
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.251 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 roseheart032 dedi: MacBook Air'de çevrimdışı izleyebileceğim Apple TV dışında uygulama yok. Film indiremiyorum. Memlekette de internet yok. Nasıl bir yol önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Amazon Prime, Netflix vs yani bir sürü uygulama var hocam nasıl Apple TV dışında uygulama yok.
roseheart032 dedi: MacBook Air'de çevrimdışı izleyebileceğim Apple TV dışında uygulama yok. Film indiremiyorum. Memlekette de internet yok. Nasıl bir yol önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Amazon Prime, Netflix vs yani bir sürü uygulama var hocam nasıl Apple TV dışında uygulama yok.