MacBook Air'da oyun oynanır mı?

Uluyankurt

Picopat
Daha fazla  
Ablam üniversiteye geçti ve çok oyun oynayan birisi. Masaüstü PC'sinde çok fazla oyun oynuyordu. Şimdi MacBook'ta ne tür oyunlar oynayabilir? Oynadığı oyunlar:

•BF5
•Valorant (ne buluyorsa artık.)
•CS:GO
•Titanfall I, II.
•L. N I, II.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO tarzı oyunları açar ve +30 FPS olsa dahi verir fakat diğer oyunlar hakkında yorum yapamam. Çok ısınır. Oyun laptopu değil maalesef.

Air M1'i kastediyorsanız bu video yardımcı olur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MacBook oyun için üretilmemiştir amaçları yazılım proje vs işler için kullanılır bende MacBook Pro vardı Pro olmasına rağmen oyun vs açmazdı çok ısınırdı zorlama makineyi derim.

BF5 oynamak imkansız gibi bir şey belki CS:GO'yu zorlasan açabilir diğerlerini bilmiyorum.

MacBook modelini yazmamışsınız ama Intel Air'de oynasa oynasa CS:GO oynar. M1 işlemciyi bilmiyorum. Muhtemelen onda da CS oynayabilir. Valorant'ın zaten macOS desteği yok.

CS oynar. Valorant desteği var mı bilmiyorum ama diğer oyunların desteği olmadığına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…