Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 1 Mayıs 2021 #11 Uluyankurt dedi: Şimdi izin alıp indirdim Valorant'ı açıldı iniyor. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın Mac desteği yok diye biliyorum ama neyse.
Uluyankurt dedi: Şimdi izin alıp indirdim Valorant'ı açıldı iniyor. Genişletmek için tıkla... Valorant'ın Mac desteği yok diye biliyorum ama neyse.
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 Uluyankurt dedi: Şimdi izin alıp indirdim Valorant'ı açıldı iniyor. Genişletmek için tıkla... E ben indirdim Falsey dedi: Valorant'ın Mac desteği yok diye biliyorum ama neyse. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya
Uluyankurt dedi: Şimdi izin alıp indirdim Valorant'ı açıldı iniyor. Genişletmek için tıkla... E ben indirdim Falsey dedi: Valorant'ın Mac desteği yok diye biliyorum ama neyse. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 1 Mayıs 2021 #13 O oyunları açarsa bile MacBook Windows olması lazım.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 1 Mayıs 2021 #14 MacOS'a Valorant'ı nasıl indirmeyi becerebildiniz birisi açıklayabilir mi?
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #15 Uluyankurt dedi: E ben indirdim. Nasıl ya Genişletmek için tıkla... Açılmicaksa sileyim. 387354 dedi: MacOS'a Valorant'ı nasıl indirmeyi becerebildiniz birisi açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternette Valorant macOS indir yazdım.
Uluyankurt dedi: E ben indirdim. Nasıl ya Genişletmek için tıkla... Açılmicaksa sileyim. 387354 dedi: MacOS'a Valorant'ı nasıl indirmeyi becerebildiniz birisi açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternette Valorant macOS indir yazdım.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 1 Mayıs 2021 #16 387354 dedi: MacOS'a Valorant'ı nasıl indirmeyi becerebildiniz birisi açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim bende MacBook Pro var oyun açmıyor işletim sisteminin yüzünden. Uluyankurt dedi: Açılmicaksa sileyim. İnternette Valorant macOS indir yazdım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyormu yani oynaya biliyormusun
387354 dedi: MacOS'a Valorant'ı nasıl indirmeyi becerebildiniz birisi açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim bende MacBook Pro var oyun açmıyor işletim sisteminin yüzünden. Uluyankurt dedi: Açılmicaksa sileyim. İnternette Valorant macOS indir yazdım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyormu yani oynaya biliyormusun
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #17 Siz sadece CS:GO oynayabilir mi söyleyin 30 FPS yeterlidir. XANTAREScN dedi: Bende merak ettim bende MacBook Pro var oyun açmıyor işletim sisteminin yüzünden. Çalışıyor mu yani oynaya biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok açılmadı.
Siz sadece CS:GO oynayabilir mi söyleyin 30 FPS yeterlidir. XANTAREScN dedi: Bende merak ettim bende MacBook Pro var oyun açmıyor işletim sisteminin yüzünden. Çalışıyor mu yani oynaya biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok açılmadı.
W wZz Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #18 Bu hatayı yapıp geçen hafta aldım. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. O fiyata çok daha mantıklı seçenekler var.
Bu hatayı yapıp geçen hafta aldım. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. O fiyata çok daha mantıklı seçenekler var.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 1 Mayıs 2021 #19 Uluyankurt dedi: Siz sadece CS:GO oynayabilir mi söyleyin 30 FPS yeterlidir. Yok açılmadı. Genişletmek için tıkla... Yani o makine oyun için üretilmedi olacak işlerden sen sorumlusun oynayacaksanda iyi güçlü bir sogutucu al. wZz dedi: Bu hatayı yapıp geçen hafta aldım. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. O fiyata çok daha mantıklı seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazdınız herhalde hocam.
Uluyankurt dedi: Siz sadece CS:GO oynayabilir mi söyleyin 30 FPS yeterlidir. Yok açılmadı. Genişletmek için tıkla... Yani o makine oyun için üretilmedi olacak işlerden sen sorumlusun oynayacaksanda iyi güçlü bir sogutucu al. wZz dedi: Bu hatayı yapıp geçen hafta aldım. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. O fiyata çok daha mantıklı seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazdınız herhalde hocam.
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #20 XANTAREScN dedi: Yani o makine oyun için üretilmedi olacak işlerden sen sorumlusun oynayacaksanda iyi güçlü bir sogutucu al. Genişletmek için tıkla... 8 küçük fanlı soğutucu var. wZz dedi: Bu hatayı yapıp geçen hafta aldım. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. O fiyata çok daha mantıklı seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Üniversite ye gidiyor o yüzden derslerden zaman bulursa beraber oynayacağız.
XANTAREScN dedi: Yani o makine oyun için üretilmedi olacak işlerden sen sorumlusun oynayacaksanda iyi güçlü bir sogutucu al. Genişletmek için tıkla... 8 küçük fanlı soğutucu var. wZz dedi: Bu hatayı yapıp geçen hafta aldım. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. O fiyata çok daha mantıklı seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Üniversite ye gidiyor o yüzden derslerden zaman bulursa beraber oynayacağız.