P ProGamerBoss Femtopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Selam! Uzun süredir HP Omen 15 Gaming laptop kullanıyorum! Oyun ve yazılım ağırlıklı kullanım için MacBook Air veya Pro'ya geçmem uygun mudur?
Selam! Uzun süredir HP Omen 15 Gaming laptop kullanıyorum! Oyun ve yazılım ağırlıklı kullanım için MacBook Air veya Pro'ya geçmem uygun mudur?
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 ProGamerBoss dedi: Selam! Uzun süredir HP Omen 15 Gaming laptop kullanıyorum! Oyun ve yazılım ağırlıklı kullanım için MacBook Air veya Pro'ya geçmem uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Yazılım için iyide oyun için MacBook'lar çok da iyi değiller.
ProGamerBoss dedi: Selam! Uzun süredir HP Omen 15 Gaming laptop kullanıyorum! Oyun ve yazılım ağırlıklı kullanım için MacBook Air veya Pro'ya geçmem uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Yazılım için iyide oyun için MacBook'lar çok da iyi değiller.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 24 Aralık 2022 #3 Oyun için hayır. Yazılım için Apple cihazlara geliştirme yapmayacaksanız gereği yok. Air'da fan yok zaten oyun direkt hayal.
Oyun için hayır. Yazılım için Apple cihazlara geliştirme yapmayacaksanız gereği yok. Air'da fan yok zaten oyun direkt hayal.
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 24 Aralık 2022 #4 MacBook'la oyun oynamanız biraz zor olur.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #5 Macbook ile oyun oynamak imkansıza yakın, (Özellikle x86 mimarisini bıraktıklarından beri.) yazılım içinse gerek yok herhangi bir PC aynı işi yapabilir diye düşünüyorum.
Macbook ile oyun oynamak imkansıza yakın, (Özellikle x86 mimarisini bıraktıklarından beri.) yazılım içinse gerek yok herhangi bir PC aynı işi yapabilir diye düşünüyorum.