MacBook alınabilinecek en iyi ofis ve ders bilgisayarı mıdır?

Daha fazla  
Oyun oynamak gibi bir amacım yok. Yalnızca ofis ve ders için kullanacağım istediğim uzun ömürlü ve yüksek kaliteli bir bilgisayar bunun için 45.500 TL'ye MacBook Air M3 256 GB 13'6 inç bir bilgisayar buldum, evet hafızası düşük ama bulut ile bir şekilde idare edeceğim acaba piyasada daha iyi bir ofis bilgisayarı var mı?

macOS, şu anki Windows 11'den daha kullanışlı bir işletim sistemidir. Zaten temelde de iş ve okulda kullanılabilecek bir işletim sistemi.

O bütçe de 'İdare edeceğim' dediğiniz anda sorunuza cevap verdiniz zaten.
Valla hocam bence o bütçede daha iyi donanıma sahip laptoplar bulunur ama Apple keyif işidir benim gözüm İOS'a alışmış canım İOS istiyor diyorsanız Mac alın. Ben şahsen her cihazını Apple kullanan birisiyim pişmanda değilim. Apple cephesinde devam ediyorum ve memnunumda. Keyfe keder Macbook alabilirsiniz uzun sürede gideceğini düşünüyorum. M3'de gayet güçlü bir çiptir depolaması biraz sıkıntı sadece.

Bulut depolama ile M2 işlemcili bir Macbook Pro kullanıyorum. Aldığım her güne şükür diyorum. İşlemciden feragat ederek RAM oranını en az 16 GB olarak almanızı öneririm.

Apple cihazınız varsa sizin için en iyisi bu olacaktır fakat apple cihazınız yoksa ThinkBooklara da bakabilirsiniz bir kaç arkadaşım kullanıyor ve gayet memnunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı