MacBook alınır mı?

Yusoxdxd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım için dizüstü bilgisayar bakıyorum. Maksimum verim alayım, şarjı iyi gitmeli ki dışarıda elimde Gaming adaptör ile priz aramayım. Mac'de çok okeydim ta ki Mac vs sutido desteğini kesene kadar, bu sorunu halledebilir miyim? Veya Mac kriterlerine göre bilgisayar öneriniz var mı?

Bence onun yerine Mac ve Windows avantajlarını birleştiren X Elite çipine sahip laptoplara bakın. Asus S15 vardi yanlış değilsem.

Mac kullanmak lükslüktür hocam. Biraz kişinin kendi keyfi için fazladan masrafı göze alması demek. Aynı fiyata daha güzel bilgisayarlar bulunabilir ancak dediğim gibi bu biraz insanın keyfine bağlı bir şey. S24+ yerine 20k fazla verip 15 pro max almak gibi bir şey. Aslında donanımsal olarak çok farkları yok ama keyfe keder fazla para veriyorsun.

Ha bu Macbook alınmaz mı demek, hayır değil. Ben olsam fazla para verir tamamen keyfime keder gider Mac alırdım. Bence bunun enayilikle falan alakası yok. Param var gözüme en hoş gelen hangisiyse onu alırım meselesi.

Son düzenleme:
VS Code isini gormez mi? Studio kullanan zaten cok da fazla kisi yok.

Huawei Matebook'lar, ASUS Zenbook'lar vs. ayni islevi gorur.

Birini tercih edecek olan hangisini edersin? VS Code görmeyebilir hocam. Bu ofis bilgisayarları performans açısından güven veremiyor performans istiyorsan Gaming bilgisayar da işte onun da taşıması, bataryası, kafam kadar adaptörleri sıkıntı.

Bence onun yerine Mac ve Windows avantajlarını birleştiren X Elite çipine sahip laptoplara bakın. Asus S15 vardi yanlış değilsem.
Hocam, hiç bilmediğim işlemci türü ya.

Hocam para yönünden çok uygun, küçük boyutlu, performansı iyi, pili idare eden ve yazılım geliştirmeye uygun laptoplar var;

Mesela attığım bu bilgisayar, Springboot ve React ile performansta sorun olmadan çok iyi çalışır.
Unity3D ve Blender3D ile de hypercasual, 2D, 3D mobile yönelik oyunlar yaparsanız da hiç sıkıntısı olmaz.

Ama mesela Adobe programları ile çok iyi çalışmaz. Bu Adobe'un yüksek kaynak istemesinden ötürü kaynaklıdır. Yoksa alternatifleriyle de iyi çalışır. Gimp, Krita, KdenLive gibi.

Teşekkürler, hocam bütçeyi biraz attirabiliriz sıkıntı yok.

Beklentiye ve bütçeye göre değişir. Eğer ki oyun oynamam ve bütçem 25k diyorsanız kesinlikle macbook air m1 alınır. Vs code desteği de var. Pil ömrü çok rahat şekilde 8 saati çıkarıyor. Adaptörü evde unutma durumunda en kötü ihtimalde telefonun şarj aletiyle çok rahat şarj edebiliyorsun. 13.3" ekran olması, incecik kasa olması da taşınabilirligi kolaylaştırıyor, qhd+ ekranı mevcut. Bu fiyatlarda Windows bilgisayarlada aynı kaliteyi bulmak çok zor. Ama bütçe 40-50klarda ise konu değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…