Macbook Almak

Yuşa Kürkcü

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar,
Ben geçtiğimiz kışın Ocak ayında bir sistem toplamıştım ve de lise için şehir dışına çıkacağımdan bu sistemi satıp bir macbook almak istiyorum. Bütçem de bu sistemi satış fiyatıma göre belirlenecek. Tüm parçalarımı zaten kutulu bir şekilde almıştım ve de hepsinin kutusu duruyor ve de hepsinin garantisi devam ediyor.

Sistemim:
Asus R9 270 Direct II
8 GB Gskill
Fx 6300
MSI 907A G43
1Tb WDD Hdd 5200RPM Cavalier
Xigmatek Pure Black 600w

Bu sistemi 2. el değeri ne kadardır? Aynı zamanda da yanında KasperSky 1 yıllık lisans, Orjinal Windows 8.1 64 bit Kutulu veriyorum. Bunlara göre fiyatı ve de nerede satacağıma dair yardım edecek olur ise teşekkür ederim. Macbook'ta yapacaklarım ders ile ilgili not vs. almak ve de Cs:Go oynamak. Başka bir beklentim yok. Macbook Air tercihimdir.

Yardımlarınızı bekliyorum

CS:GO oynayabileceğini pek sanmıyorum, ancak macbook air gerçekten iyi. Abim üniversite öğrencisi, benzeri bir tercih yapması gerekti ama onun cs:go ya ihtiyacı yoktu Her türlü office, video düzenleme programını açıyor, internette kasmadan istediği kadar sekme açıyor ve hızından ödün vermiyor. Tabiki bir öğrenci bakış açısı bu. Önemli olan senin için, cs:go. Açıkçası pek umutlu değilim açacağımdan. Açtığındada uzun süre oynamayı planlama.

Edit: Üstteki yoruma istinaden, mac air inceliğinde ve ucuzluğunda, o fiyata o performansı veren bir makine bulamazsınız. Mac pahalı falan demeyin, 4 sene boyunca gidecek ve kasmayacak bir öğrenci bilgisayarında aranan özellikler oyun performansı değil sessizlik, soğukluk, taşınabilirlik ve temel yazılımların hızı başta gelir. Laptoplar içerisinde iyi bilinen lenovo z510 bile bana ancak 1 (tam değil birde) sene dayanmıştır. Kulaktan duyma bilgilerle insanları yanıltmayalım. Sonuç olarak oyun hariç kefilim macbook air'a

Apple ürünleri donanımına göre pahalı. Telefonda gene çözüyorlar bu işi ama bilgisayarlarda olmuyor. Office Word tarzı programları kullanacak laptop zaten 3-4 sene gider.

Bak yine bir klişe Neymiş, Apple ürünleri donanımına göre pahalıymış. Bak kardeşim, Apple markasının bilgisayarları, grafik-tasarım dünyasına, öğrenci dünyasına ve basit kullanıcılara hitap eder. Sorun ve çözüm ilişkisi basittir. Türkiye'den alınan bir Mac, sorun çıkması dahilinde servise gönderilir, olabildiğince kısa bir sürede geri gönderilir. Bunun bir Windows laptopda ne kadar süre aldığını anlayabilmen için bu konudan muzdarip olman gerekir. Hiçbir donanım birisine o donanımda o performansı veremez. Gir de bir bak Dizüstü bölümüne, açılan konulara bir bak. İnsanlar nasıl ızdıraplı yaşıyor. 4 sene boyunca bir laptopu sorunsuz kullanmak için bilgisayarı haftada bir falan açman gerekir herhalde. Ayrıca, arkadaş öğrenci. Elinde güzel donanımlı 15.6" laptop mu taşıyacak? İtiraf et, aşağı yukarı yarım metre bir bilgisayarla kim dolaşmak isteyebilirki? Bahsettiğimiz alet, 1kg, 11" (yahut 13") ve o güzel donanımlı aletlerin ofis programlarına tozunu yutturuyor. Apple fanboyu değilim arkadaşlar. İsterseniz yazdığım konulara bakabilirsiniz. Ama bunlar gerçekler. Kimse bir Apple Mac'in bir öğrenci için Win. laptopdan kullanışlı olduğunu söylemesin bana. Sanki oyun-performans bilgisayarı alıyoruz. O aletin içindeki os'u kullanmak için gir de bir bak kaç yüz insan onca zahmete katlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…