G Gökhan Topuz Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #1 Bugun mac cihazıma format attım. Sıfılaryıp tekrardan sistemi kurmak istedim fakat id şifre doğru girmeme rağmen inatla hata veriyor. Ödeme bilgileri mevcut. Aşağıda gibi bir hata aldım. Sorunumu çözerseniz aşırı sevinirim. Herkese çok tesekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2019
Bugun mac cihazıma format attım. Sıfılaryıp tekrardan sistemi kurmak istedim fakat id şifre doğru girmeme rağmen inatla hata veriyor. Ödeme bilgileri mevcut. Aşağıda gibi bir hata aldım. Sorunumu çözerseniz aşırı sevinirim. Herkese çok tesekkürler.
K kafası güzel teletabi Kilopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 844 Çözümler 6 26 Haziran 2019 #2 İnternet bağlantınız varsa internet recovery'i deneyin. Command+alt+R tuşlarına basılı tutarken güç düğmesine basın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2019
İnternet bağlantınız varsa internet recovery'i deneyin. Command+alt+R tuşlarına basılı tutarken güç düğmesine basın.
G Gökhan Topuz Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #3 kafası güzel teletabi dedi: İnternet bağlantınız varsa internet recovery'i deneyin. command+alt+R tuşlarına basılı tutarken güç düğmesine basın Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Orada veriyor hatayi maalesef reinstall os x seceneginde
kafası güzel teletabi dedi: İnternet bağlantınız varsa internet recovery'i deneyin. command+alt+R tuşlarına basılı tutarken güç düğmesine basın Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Orada veriyor hatayi maalesef reinstall os x seceneginde
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2019 #4 Kuracağın sürümü USB belleğe uygun şekilde yazdırıp kurulum yapmayı dene. Bu şekilde denerken internet bağlantısı olmasın.
Kuracağın sürümü USB belleğe uygun şekilde yazdırıp kurulum yapmayı dene. Bu şekilde denerken internet bağlantısı olmasın.
G Gökhan Topuz Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2019 #5 Teknik serviste gerceklestirdim işlemi, herkese tesekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2019