Apple'ın güncelleme desteğiyle alakalı olabilir ayrıyetten applelarda dock yada görev yöneticisi gibi birşey var ordan tüm görevleri sonlandırın ve notebook kapatma tuşuna basılı tutup kapatıp öyle şarj edin bende apple macbook air m2 varDaha bugün aldim. 2 saattir %20 şarj oldu. Neden boyle bozuk mu çıldıracağım. Ablam ilk alindiginda 16 saat şarj edilir dedi ama bilemedim. Yardim olun rica ediyorum.
Model yılı, cihaz özellikleri nedir? Bunları bilmeden yorum yapamayız fakat 2 saatte %20 dolması bataryada sorun olduğunu gösteriyor. Satın aldığınız yer sizi kazıklamış olabilir.
Apple'ın güncelleme desteğiyle alakalı olabilir ayrıyeten Apple'larda dock ya da Görev Yöneticisi gibi bir şey var oradan tüm görevleri sonlandırın ve notebook kapatma tuşuna basılı tutup kapatıp öyle şarj edin bende Apple MacBook Air M.2 var
Ne 16 saatte şarj edilmeye beklemek. Saçmalamayın. Launcpad üzerinden sistem bilgilerini aratın. Daha sonra liste üzerinden güç bölümünün ekran görüntüsünü atın.
0 aldim daha yeni açtım paket kapaliydi. M2 Air 15 inc modlei 16 GB RAM 256 SSD.
Siz ilk defa şarj ettiginizde kac saatte olmustu? Bende 15 inc M2 Air 16 GB RAM 256 SSD modeli var da.
Apple'dan mı aldınız TROY'dan mı?
N11'den aldim o da aynetteknolojinin bir alt firmasiymis sanirim.
Garantisi var ise sorun çözülür ama garanti bitti ise Apple teknik servis veya Apple'ın özel servisine gönderin yoksa elinizde patlar bir dahakinede asla internet üzerinden PC & telefon alışverişi yapmayın
N11'deki mağazaya yazdıysanız iade değil tamir etmek zorundalar garanti varsa kullanıcı hatası derler ise dava açma hakkın mevcutGarantiyi daha bugün aktif ettim. 0 cihaz zaten. Magazaya yazdim iade almak zorunda degiller mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.