7 747585 Yoctopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1 21 Ocak 2024 #1 MacBook'umda Control tuşuna basarken mouse de sol tıka bastığımda sağ tık görevi görüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? İnternette araştırdım ama bir şey bulamadım, bulduysam da işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
MacBook'umda Control tuşuna basarken mouse de sol tıka bastığımda sağ tık görevi görüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? İnternette araştırdım ama bir şey bulamadım, bulduysam da işe yaramadı.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 Bende Mac kullanıyorum bu bir sorun değil bence bende de aynı durum var deneme yaptım şimdi.
A ARDB Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MacOS Sequoia Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 1 Şubat 2025 #3 Merhabalar sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı durumdan muzdaribim.
D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 16 Şubat 2025 #4 Defaults write com. Apple. AppleMultitouchMouse MouseButtonMode -string "OneButton" Entera bas Killall Dock Entera bas Terminalde bunu deneyin. Olmama ihtimali %80. eğer olmazsa karabiner-elements adlı uygulama ile bunu yapabilirsiniz.
Defaults write com. Apple. AppleMultitouchMouse MouseButtonMode -string "OneButton" Entera bas Killall Dock Entera bas Terminalde bunu deneyin. Olmama ihtimali %80. eğer olmazsa karabiner-elements adlı uygulama ile bunu yapabilirsiniz.