Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 856 Çözümler 1 6 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Elimde birkaç ay önce rastgele aldığım ama hiç kullanmadığım Fakir marka LCD Cleaner var, bununla MacBook ekranını silsem sorun olur mu? Fakir Lcd Cleaner Ekran Temizleyici Alkolsuz 225Ml - Fiyatı, Yorumları Fakir Lcd Cleaner Ekran Temizleyici Alkolsuz 225Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Merhaba, Elimde birkaç ay önce rastgele aldığım ama hiç kullanmadığım Fakir marka LCD Cleaner var, bununla MacBook ekranını silsem sorun olur mu? Fakir Lcd Cleaner Ekran Temizleyici Alkolsuz 225Ml - Fiyatı, Yorumları Fakir Lcd Cleaner Ekran Temizleyici Alkolsuz 225Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 Çamaşır suyu vs ile silmediğin sürece sorun yok
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Önermiyorum. Aşırı hassas bir ekranı var çünkü. Düz gözlük veya ekran bezi ile kuru silmelisiniz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Mayıs 2023 #4 Ekrana hohlayıp mikrofiber bezle silin gerek yok böyle şeylere.
Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 856 Çözümler 1 6 Mayıs 2023 #5 Herhangi bir mikrofiber bez olur mu? Şunun gibi mesela: Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 - Fiyatı, Yorumları Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Herhangi bir mikrofiber bez olur mu? Şunun gibi mesela: Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 - Fiyatı, Yorumları Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Mayıs 2023 #6 Wuthrad dedi: Herhangi bir mikrofiber bez olur mu? Şunun gibi mesela: Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 - Fiyatı, Yorumları Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Olur olur, ben de evde rastgele bulduğum bir mikrofiber bezle siliyorum mac ekranını gıcır gıcır oluyor. Hohlamayı unutmayın.
Wuthrad dedi: Herhangi bir mikrofiber bez olur mu? Şunun gibi mesela: Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 - Fiyatı, Yorumları Rs Clean Mikrofiber 3' Lü Temizlik Bezi - 42*68 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Olur olur, ben de evde rastgele bulduğum bir mikrofiber bezle siliyorum mac ekranını gıcır gıcır oluyor. Hohlamayı unutmayın.