MacBook ekranıyla Xbox kullanmak

Makaleler
1
M1 MacBook Air ve Xbox Series S.
Bu konuyu biraz araştırdım ancak kayda değer bir iki sonuç bulabildim.

İlki OneCast kullanmak, kimisi iyi bir deneyim yaşarken kimisi internet bağlantısı iyi olmasına rağmen kötü bir deneyim yaşadığını belirtiyor. (Cihazlar şu an elimde değil, bu yüzden bunu test edemiyorum.)

İkincisi Capture Card satın almak ancak bu çok pahalıya patlıyor. Pek de bir kesinliği yok.

Bunlar dışında ve harici monitör satın almak dışında önerebileceğiniz bir yol var mı?
Teşekkürler.

M1 MacBook Air ve Xbox Series S.
Bu konuyu biraz araştırdım ancak kayda değer bir iki sonuç bulabildim.

İlki OneCast kullanmak, kimisi iyi bir deneyim yaşarken kimisi internet bağlantısı iyi olmasına rağmen kötü bir deneyim yaşadığını belirtiyor. (Cihazlar şu an elimde değil, bu yüzden bunu test edemiyorum.)

İkincisi Capture Card satın almak ancak bu çok pahalıya patlıyor. Pek de bir kesinliği yok.

Bunlar dışında ve harici monitör satın almak dışında önerebileceğiniz bir yol var mı?
Teşekkürler.
parallels ile xbox uygulamasını indirip bağlanmayı deneyebilirsiniz.App store'daki xbox uygulamasından uzaktan erişim kullanıp ekranı görebiliyordum ben bir kurcalayabilirsiniz elinize geçince.

Paralels'in free trial'i işimi görür mü, ileride satın almak zorunlu mu?
Hocam teşvik etmek gibi olmasın ama ücreti çok geliyorsa şu videodaki metodu kullanabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı