schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 27 Nisan 2023 #1 Merhaba. Logitech F310 gamepad var elimde. Windows'ta sıkıntı yok fakat MacBook'ta nasıl bağlanacak çözemedim. Tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2023
Merhaba. Logitech F310 gamepad var elimde. Windows'ta sıkıntı yok fakat MacBook'ta nasıl bağlanacak çözemedim. Tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2023 #2 Özelliklerinde sadece Windows'da çalıştığı yazılmış, Apple forumlarında öyle diyor birisi.
schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 27 Nisan 2023 #3 Shimada Sensei dedi: Özelliklerinde sadece Windows'da çalıştığı yazılmış, Apple forumlarında öyle diyor birisi. Genişletmek için tıkla... f710 var elimde pardon wireless olan
Shimada Sensei dedi: Özelliklerinde sadece Windows'da çalıştığı yazılmış, Apple forumlarında öyle diyor birisi. Genişletmek için tıkla... f710 var elimde pardon wireless olan
gmaschine Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #4 schelter dedi: f710 var elimde pardon wireless olan Genişletmek için tıkla... Usb alıcısıyla çalışıyor onlar.Size tamamen bluetooth'lu bi model lazım.Xbox,ps5 kolları gibi.
schelter dedi: f710 var elimde pardon wireless olan Genişletmek için tıkla... Usb alıcısıyla çalışıyor onlar.Size tamamen bluetooth'lu bi model lazım.Xbox,ps5 kolları gibi.