L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 MacBook formatladıktan sonra virüs tamamen gidiyor mu?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 19 Aralık 2023 #2 Tüm diskleri temizlediysen silinir tamamen.
L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 613366 dedi: Tüm diskleri temizlediysen silinir tamamen. Genişletmek için tıkla... 256 GB modeli kullanıyorum düz format attım sadece.
613366 dedi: Tüm diskleri temizlediysen silinir tamamen. Genişletmek için tıkla... 256 GB modeli kullanıyorum düz format attım sadece.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 19 Aralık 2023 #4 Lasyrinx dedi: 256 GB modeli kullanıyorum düz format attım sadece. Genişletmek için tıkla... Gitmiştir ama emin değilsen Antivirus indir tarat siler o Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle attıysan sıkıntı yok.
Lasyrinx dedi: 256 GB modeli kullanıyorum düz format attım sadece. Genişletmek için tıkla... Gitmiştir ama emin değilsen Antivirus indir tarat siler o Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle attıysan sıkıntı yok.
L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #5 613366 dedi: Gitmiştir ama emin değilsen antivirus indir tarat siler o Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle attıysan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hangi virüs programını önerirsiniz? Bir de benimki M.2 olduğu için bu adımları uygulayamıyorum.
613366 dedi: Gitmiştir ama emin değilsen antivirus indir tarat siler o Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle attıysan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hangi virüs programını önerirsiniz? Bir de benimki M.2 olduğu için bu adımları uygulayamıyorum.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 19 Aralık 2023 #6 Lasyrinx dedi: Hangi virüs programını önerirsiniz? Bir de benimki M.2 olduğu için bu adımları uygulayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında MacOS'un antivirüs'ü iyi ama isterseniz Kaspersky Free kullanabilirsiniz.
Lasyrinx dedi: Hangi virüs programını önerirsiniz? Bir de benimki M.2 olduğu için bu adımları uygulayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında MacOS'un antivirüs'ü iyi ama isterseniz Kaspersky Free kullanabilirsiniz.