MacBook için 5-6 bin TL ek monitör önerisi

Daha fazla  
Yaklaşık 5 6 bin lira bütçem var. Monitör piyasasına çok hakim değilim ama 2k 120hz bir monitör varsa bu fiyatlara güzel olur. Bir de zaten macbooka uyumlu olması gerek tabii ki. İş için kullanılacak oyun odaklı değil.
Teşekkürler.

MacBook unuzda HDMI çıkışı var mı? Modelini de belirtirseniz daha rahat tavsiye verebilirim.

Type-C cikisi olan bir model daha iyi olur. Ben de kendi MacBook'umda Type-C cikisi olan bir model kullaniyorum. Tek kabloyla hem goruntu aktarabiliyorsunuz hem de cihazi sarj ediyorsunuz. Monitor uzerinde USB-A girisleri varsa bunlari da kullanabiliyorsunuz.

Hocam o bütçede:
İş için uygun yollu olsun iş görsün derseniz Msi Ofis
Arada oyunda oynarım derseniz Msi Oyun
Rahatlık istiyorum, yani Type-C ile monitöre MacBook'unuzu bağlıyorsunuz laptopunuz şarj oluyor ve monitörden erişebileceğiniz 3 USB bağlantı noktanız, ve Ethernet erişimine sahip oluyorsunuz. Kullanım senaryosu şöyle işden geldiniz sadece Type-C ile laptopunuzu monitöre bağlıyorsunuz ve klavyenizi, mouse'ınızı, Ethernet bağlantısını, bilgisayarınızın şarjı aynı anda kullanmaya başlıyorsunuz ve sadece tek kabloyla. Samsung

Ancak ben sadece özelliklerine bakarak seçtim siz bir de kullanıcı yorumlarını kurcalayın.

Bende aynı fikirdeyim Type-C olayı büyük kolaylık sağlayacaktır.
Bir de USB hubınızın HDMI versiyonunu ya da USB hubınızın modelini söylerseniz uyumlu olup olmayacaklarını da söylebilirim. Tabii Type-C olanı alırsanız bir uyumluluk sorununuz olmayacaktır.

Sağolun hocam.

Önerebileceğiniz bir monitör var mı?

İdefixden daha önce alışveriş yaptınız mı hocam aynı modeli bence Amazondan almak daha mantıklı ölü pixel gibi bir sorun olursa iadesi kolay olur.

Satici ayni ikisinde de ben 6 taksit avantaji icin atmistim ama Amazon'da da varmis oradan da alinabilir tabii.

Hocam aracı kurum Amazon olunca yine daha çok gücen veriyor gibi. Zamanında ölü pixelli monitörü 11 ay kullandıktan sonra ölüpixel olduğu için iade etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…