MacBook için harici disk tavsiyesi

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Ablama MacBook Air için harici disk bakıyorum, 1.500 Liranın üstüne çok çıkmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla dönüştürücü kabloya sahipsek istediğimiz gibi kullanabiliriz. Foto saklamak için kullanacağından dolayı 1TB HDD bakıyorum, şimdilik bunlar gözüme çarpanlar:

Bir de hepsi için de USB-C to Sata bir kablo yeterli olacaktır herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablama MacBook Air için harici disk bakıyorum, 1.500 liranın üstüne çok çıkmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla dönüştürücü kabloya sahipsek istediğimiz gibi kullanabiliriz. Fotoğraf saklamak için kullanacağından dolayı 1TB HDD bakıyorum, şimdilik bunlar gözüme çarpanlar:

Bir de hepsi için de USB-C to SATA bir kablo yeterli olacaktır herhalde.

Biliyorum sorunuzun cevabı değil ama eğer fotoğraf saklayacaksanız SSD alın.

Bu tarz sürücüler harici kullanılınca illaki düşüyor, darbe alıyor. Mıknatıslanma vs bozulma da olabiliyor. Dahili kullansanız neyse.

Harici SSD'ler bu işlem için daha iyi olur. Ha bütçem yok diyorsanız harici küçük HDD alın. Bu tarz alıp dönüştürücü ile kullanmak mantıklı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum sorunuzun cevabı değil ama eğer fotoğraf saklayacaksanız SSD alın.

Bu tarz sürücüler harici kullanılınca illaki düşüyor, darbe alıyor. Mıknatıslanma vs bozulma da olabiliyor. Dahili kullansanız neyse.

Harici SSD'ler bu işlem için daha iyi olur. Ha bütçem yok diyorsanız harici küçük HDD alın. Bu tarz alıp dönüştürücü ile kullanmak mantıklı değil.
Peki ne önerirsiniz? Ben dümdüz bilgisayara takılacak kafasıyla baktım çünkü hiç dikkat etmeden.

Bu ikisi için ne dersiniz mesela

Attıklarınız güzel seçenekler. Alınabilir. Zaten 200-300 oynar.

Ben biraz daha koyup ssd öneririm. Telefona vs bağlaması da kolay olur. Çarpmaya düşmeye dayanıklı olur. 800 tl fark fotoğraflar için verilecek bir miktar bana göre.

Attıklarınız güzel seçenekler. Alınabilir. Zaten 200-300 oynar.

Ben biraz daha koyup ssd öneririm. Telefona vs bağlaması da kolay olur. Çarpmaya düşmeye dayanıklı olur. 800 tl fark fotoğraflar için verilecek bir miktar bana göre.

Teşekkürler hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı