Noll77 Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 1 19 Eylül 2021 #1 MacBook Air aldım, illa kılıf lazım mı?
D doruk_ustundag Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #2 Noll77 dedi: MacBook Air aldım, illa kılıf lazım mı? Genişletmek için tıkla... Dostum MacBook Air az bir fiyat olmadığı için basitte olsa bir kılıf alıp korumanı şiddetle tavsiye ederim.
Noll77 dedi: MacBook Air aldım, illa kılıf lazım mı? Genişletmek için tıkla... Dostum MacBook Air az bir fiyat olmadığı için basitte olsa bir kılıf alıp korumanı şiddetle tavsiye ederim.
shiw Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Lux 19 Eylül 2021 #3 Kılıf alırsanız sizin için daha iyi olur. Aksi halde çizilme tehlikesi var. Noll77 dedi: MacBook Air aldım, illa kılıf lazım mı? Genişletmek için tıkla... Kılıf alırsanız sizin için daha iyi olur. Aksi halde çizilme tehlikesi var.
Kılıf alırsanız sizin için daha iyi olur. Aksi halde çizilme tehlikesi var. Noll77 dedi: MacBook Air aldım, illa kılıf lazım mı? Genişletmek için tıkla... Kılıf alırsanız sizin için daha iyi olur. Aksi halde çizilme tehlikesi var.
A Alioglcn Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 124 19 Eylül 2021 #5 Alakasız ama cihazdan memnun musun acaba? Yazılım için alacağım ben de bugün yarın.
Noll77 Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 1 19 Eylül 2021 #6 Alioglcn dedi: Alakasız ama cihazdan memnun musun acaba? Yazılım için alacağım ben de bugün yarın. Genişletmek için tıkla... Dün sipariş verdim 16/256 modelini, alınca yazabilirsem yazarım. Ben de yazılım için kullanacağım.
Alioglcn dedi: Alakasız ama cihazdan memnun musun acaba? Yazılım için alacağım ben de bugün yarın. Genişletmek için tıkla... Dün sipariş verdim 16/256 modelini, alınca yazabilirsem yazarım. Ben de yazılım için kullanacağım.
HulkGercekmi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #7 Noll77 dedi: Dün sipariş verdim 16/256 modelini, alınca yazabilirsem yazarım. Ben de yazılım için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın?
Noll77 dedi: Dün sipariş verdim 16/256 modelini, alınca yazabilirsem yazarım. Ben de yazılım için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın?
A Alioglcn Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 124 19 Eylül 2021 #8 Noll77 dedi: Dün sipariş verdim 16/256 modelini, alınca yazabilirsem yazarım. Ben de yazılım için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur cidden tereddütdeyim. Hayırlı olsun
Noll77 dedi: Dün sipariş verdim 16/256 modelini, alınca yazabilirsem yazarım. Ben de yazılım için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur cidden tereddütdeyim. Hayırlı olsun
Noll77 Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 1 21 Eylül 2021 #9 HulkGercekmi dedi: Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... PTcomtr(pozitif teknoloji) Alioglcn dedi: Çok iyi olur cidden tereddütdeyim. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sağol Sorun olursa yanıtlamaya çalışırım. Elime ulaştı ve çok beğendim. Sorun varsa yanıtlamaya çalışayım. Son düzenleme: 21 Eylül 2021
HulkGercekmi dedi: Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... PTcomtr(pozitif teknoloji) Alioglcn dedi: Çok iyi olur cidden tereddütdeyim. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sağol Sorun olursa yanıtlamaya çalışırım. Elime ulaştı ve çok beğendim. Sorun varsa yanıtlamaya çalışayım.
A Alioglcn Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 124 21 Eylül 2021 #10 Noll77 dedi: Elime ulaştı ve çok beğendim. Sorun varsa yanıtlamaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... Dostum ilk sorum Pt.com'dan aldın sanırım kargoda sıkıntı oldu mu ezik-çizik-kırık gibi? Uzun süreli kullanım yaptıysan ısınma sorunu oldu mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021
Noll77 dedi: Elime ulaştı ve çok beğendim. Sorun varsa yanıtlamaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... Dostum ilk sorum Pt.com'dan aldın sanırım kargoda sıkıntı oldu mu ezik-çizik-kırık gibi? Uzun süreli kullanım yaptıysan ısınma sorunu oldu mu acaba?