draftleet Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.466 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Elimde early 2015 MacBook bulunuyor, amacım hafif ama karışık olmayan bir Linux sürümü kullanmak. Hangi Linux dağıtımını tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
Elimde early 2015 MacBook bulunuyor, amacım hafif ama karışık olmayan bir Linux sürümü kullanmak. Hangi Linux dağıtımını tavsiye edersiniz?
draftleet Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.466 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Yazılım öğrenmek amaçlı kullanacağım yeterli olur değil mi ?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 27 Şubat 2023 #4 Hocam Ubuntu’yu öneririm. Çok iyi bir işletim sistemi. Mac kullanıcılarının zorluk çekmeyeceği dağıtım.
Hocam Ubuntu’yu öneririm. Çok iyi bir işletim sistemi. Mac kullanıcılarının zorluk çekmeyeceği dağıtım.
draftleet Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.466 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 okaykaya dedi: Hocam Ubuntu’yu öneririm. Çok iyi bir işletim sistemi. Mac kullanıcılarının zorluk çekmeyeceği dağıtım. Genişletmek için tıkla... Linux kullanmayı hiç bilmiyorum tamamen linux u kolay öğreneceğim ve yazılım üreteceğim bir sistem olsun istiyorum eğer ubuntu okeyse akşam kurayım
okaykaya dedi: Hocam Ubuntu’yu öneririm. Çok iyi bir işletim sistemi. Mac kullanıcılarının zorluk çekmeyeceği dağıtım. Genişletmek için tıkla... Linux kullanmayı hiç bilmiyorum tamamen linux u kolay öğreneceğim ve yazılım üreteceğim bir sistem olsun istiyorum eğer ubuntu okeyse akşam kurayım
yunusemre.yl Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 441 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 i5 13500H 16GB Ram RTX 4050(120W) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 27 Şubat 2023 #6 draftleet dedi: Elimde early 2015 MacBook bulunuyor, amacım hafif ama karışık olmayan bir Linux sürümü kullanmak. Hangi Linux dağıtımını tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Linux Mint daha Windows 10 tarzı bir distro. Pop!_OS Mac benzeri bir arayüze sahip. İkisi de kendi kanımca en stabil ilk 2 distro.
draftleet dedi: Elimde early 2015 MacBook bulunuyor, amacım hafif ama karışık olmayan bir Linux sürümü kullanmak. Hangi Linux dağıtımını tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Linux Mint daha Windows 10 tarzı bir distro. Pop!_OS Mac benzeri bir arayüze sahip. İkisi de kendi kanımca en stabil ilk 2 distro.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 27 Şubat 2023 #7 draftleet dedi: Linux kullanmayı hiç bilmiyorum tamamen linux u kolay öğreneceğim ve yazılım üreteceğim bir sistem olsun istiyorum eğer ubuntu okeyse akşam kurayım Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Linux ile alakası olmayan bir kullanıcı için en uygun sistem Ubuntu'dur. Zaten arayüzüde gayet basit.
draftleet dedi: Linux kullanmayı hiç bilmiyorum tamamen linux u kolay öğreneceğim ve yazılım üreteceğim bir sistem olsun istiyorum eğer ubuntu okeyse akşam kurayım Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Linux ile alakası olmayan bir kullanıcı için en uygun sistem Ubuntu'dur. Zaten arayüzüde gayet basit.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.239 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 27 Şubat 2023 #8 EndeavourOS ve Arch Linux.
draftleet Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.466 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #9 Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hepsini önce sanal makineye kurup deniycem sonrasında Mac e kurarım.
Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hepsini önce sanal makineye kurup deniycem sonrasında Mac e kurarım.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 28 Şubat 2023 #10 draftleet dedi: Elimde early 2015 MacBook bulunuyor, amacım hafif ama karışık olmayan bir Linux sürümü kullanmak. Hangi Linux dağıtımını tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ubuntu, Mint, Fedora, Manjaro.
draftleet dedi: Elimde early 2015 MacBook bulunuyor, amacım hafif ama karışık olmayan bir Linux sürümü kullanmak. Hangi Linux dağıtımını tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ubuntu, Mint, Fedora, Manjaro.