MacBook için monitör önerisi

Wleksion

Hectopat
MacBook için MacBook ekranına benzer kalitede bir monitör arıyorum. Tercihen 23" veya 24" civarlarında olması iyi olur. MacBook ile birlikte kullanacağım ve monitör 2. ekranım olacak, duvara asıp MacBook ekranının üstüne konumlandıracağım. Fiyat olarak çok uçuk olmadığı sürece belirli bir sınırım yok. Şimdiden teşekkürler.

Oneririm. Type-C ile baglanti kurulabiliyor bu sayede hem cihazi sarj edip hem de goruntu aktarabiliyorsunuz ayrica monitor uzerinde Type-A USB ve Ethernet baglanti noktalari da var. Bunlari da ek bir kablo gerektirmeden kullanabilirsiniz.

Oneririm. Type-C ile baglanti kurulabiliyor bu sayede hem cihazi şarj edip hem de goruntu aktarabiliyorsunuz ayrica monitor uzerinde Type-A USB ve Ethernet baglanti noktalari da var. Bunlari da ek bir kablo gerektirmeden kullanabilirsiniz.

Peki ekran görüntü kalitesi olarak MacBook ile gözle görülür bir fark olur mu, yani bu açıdan tatmin eder mi?

Peki ekran görüntü kalitesi olarak MacBook ile gözle görülür bir fark olur mu, yani bu açıdan tatmin eder mi?

Hangi MacBook olduguna bagli ama sanmiyorum. Bende M4 islemcili MBP var onun ekrani mini-LED olmasina ragmen elimde FHD siradan bir monitor var gozlerim kanamiyor acikcasi. Attigim monitor goruntu acisindan sorun yaratmaz.

Şu an bende M2 Air var. Zaten bununla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum da. Yakın zamanda MBP'ya geçmeyi düşünüyorum, onun ekranı çok daha iyi. O yüzden sormak istedim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Şu an bende M2 Air var. Zaten bununla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum da. Yakın zamanda MBP'ya geçmeyi düşünüyorum, onun ekranı çok daha iyi. O yüzden sormak istedim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

O seviye ekranlar 15-20K hocam ancak dedigim gibi cok takintili olmaniz lazim ki sorun yasatsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı