MacBook için mouse önerisi

Tek fark bu yani ?

Bolt alıcıyı kullanmak zorunda mıyım ? Yani direk bluetooth ile bağlanabiliyor miyim alıcıyı takmadan hocam ?
Bolt zorunlu değil. SadeceBOLT ile daha stabil bir bağlantı ve raporlama sunuyor. Ayrıca 5 6 Logitech bolt destekleyen cihazı tek alıcı ile bağlayabiliyorsunuz.

İyi günler. MacBook Pro M4 için mouse önerisi verir misiniz? Sayfaları asagiya kaydırırken takılmadan kayıp gidecek bir ürün istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Hocam bende mouse arayışındayım Windows bilgisayara bağlanıp oyun oynayabileceğim onun dışında MacBook'ta kullanabileceğim bir mouse arıyorum
Araştırmalar sonucu fiyatına göre iyi özelliklere sahip bir mouse buldum sizler ne diyorsunuz?
MSI GG Versa 300 Elite Wireless 2.4 GHz Kablosuz Bluetooth 5.3 USB 2.0 Kablosuz Mouse

Bu daha mantıklı olur hocam.

Yani hocam tabii ki paylaştıklarınız güzel. Bu arada sizin için evet 3 modlu yani bluetooth, 2.4 ve kablolu olması en mantıklısı. Ben Delux M800 Pro kullanıyorum kişisel bilgisayarımda hem takılırken hem de hikayeli oyun oynarken. Gerekirse Macbook'a da tek tuşla bluetooth'a geçip bağlanabiliyorum. 1 senedir hiç sorun yaşamadım farede. Biraz şans biraz da ekipmanlarınıza iyi bakmanızla alakalı bazı şeyler.

hocam şu an elime geçti ama hiç akıcı kaymıyor. uygulamasını indirdim pürüzsüz kayma gibi hepsini açtım ama olmadı . var mı bu işin püf noktası lütfen yardım et yoksa iade edecem
Bolt zorunlu değil. SadeceBOLT ile daha stabil bir bağlantı ve raporlama sunuyor. Ayrıca 5 6 Logitech bolt destekleyen cihazı tek alıcı ile bağlayabiliyorsunuz.

Hocam şu an elime geçti ama hiç akıcı kaymıyor. Uygulamasını indirdim pürüzsüz kayma gibi hepsini açtım ama olmadı. Var mı bu işin püf noktası lütfen yardım et yoksa iade edeceğim

Anywhere 3S mi aldın? Aldıysan nereden ve ne kadara aldın?

3.480 liraya mor siteden aldım. orijinallik için soruyorsan müşteri hizmetlerinden teyit ettirdim orijinal ürün

Hocam o ürünün orijinal olmamasının imkanı yok çünkü çakmasın ı yapabilecek kadar ar-ge masrafı yapabileceklerini sanmıyorum Ayrıca orijinal olmasa zaten yazılımı da görmez, tekerleğinden de belli olur. Önemli olan daha önce birisinin iade ettiği ürün gelmesin.

ama çok fazla takilarak kayıyor ayarlarını da yaptım ona rağmen böyle. Acaba Mac’ten ayar yapmam gerekiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…