MacBook için mouse önerisi

Hocam Logi Option Plus'ı kurarak oradan ayar yaptınız mı? En detaylı ayarlar oradan yapılıyor fare için.

O tıkırdama hissine zamanla alışıyorsunuz ama şiddeti veya kaydırma hızı gibi şeyler yazılımdan ayarlanıyordu. Ayrıca biraz hızlı döndürünce kendiliğinden takılmasız rahat döndürmeye geçmesi gerek. Ya da tıkırdamayı tamamen kapatabiliyor olmanız gerek yazılımdan.

evet oradan ayarları yaptım MacBook unkendi trackpadi gibi kaymıyor çok fazla takılıyor. pc den bi ayyar yapmam gerekir mi ki

Hocam bende hemen tekerleğin altındaki düğme tekerlek modunu değiştirmeye ayarlı. TIkladığımda ister tıkırdamalı ister tıkırdamasız moda geçirebiliyorum.

Burada da gördüğünüz gibi Scroll Wheel ayarım bu şekilde. Belli bir hızdan sonra hiç tıkırdamıyor. Sizin bahsettiğiniz takılma tekerlekle mi alakalı yoksa sayfada kayarken mi takılma hissediyorsunuz? Speed ayarıyla belki çözülebilir. Ama trachpad apayrı bir şey hocam. Tekerlek ile kıyaslamamalısınız. Ama tekerleği tıkırdamasız moda alırsanız trackpade yakın bir hissiyat alırsınız. Ama tekerlek sonuçta kaydırmayı belli atlama kademeleriyle yapar her zaman. Bu atlama kademesini siz düşürmelisiniz ayarlardan.

Smartshif hassasiyeti de ne kadar hızdan sonra tıkırdamasız dönmesini belirlemenizi sağlıyor.

benim demek istediğim sayfalarda gezinirken tekerlekle aşağı yukarı yaptığımda pürüzsüz şekilde kaymıyor trackpad gibi, baya bi takılma oluyor. farenin içiyle alakalı bi durum değil ona ne çare önerirsin ?

Onun bir çaresi bende de yok hocam. Windows'ta satır kaydırma kademesi gibi benzer isimde bir ayarı vardı ama Mac'te hiç dikkat etmedim.
o zaman bu kadar para vermeye değer mi bilemedim. takıla takıla scroll yapacaksa pek anlamı kalmıyor sanırım

Evet dediğin gibi gayet güzel urun ama scroll yaparken ekran o kadar titriyor ki göz yoruyor bir saatten sonra. Çok teşekkür ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…