Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:34 #1 MacBook Air M4 aldım. Malum, Type-C harici girişi yok. Multiport alacağım. USB girişi, microSD girişi, mümkünse HDMI girişi olsa hoş olur. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:56
MacBook Air M4 aldım. Malum, Type-C harici girişi yok. Multiport alacağım. USB girişi, microSD girişi, mümkünse HDMI girişi olsa hoş olur.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.096 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:00 #2 Akif Ertaş dedi: MacBook Air M4 aldım. Malum, Type-C harici girişi yok. Multiport alacağım. USB girişi, microSD girişi, mümkünse HDMI girişi olsa hoş olur. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Akif Ertaş dedi: MacBook Air M4 aldım. Malum, Type-C harici girişi yok. Multiport alacağım. USB girişi, microSD girişi, mümkünse HDMI girişi olsa hoş olur. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:02 #3 Hocam piyasayı bilmediğimden söylüyorum. Anormal değil mi bu fiyatlar?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.096 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:02 #4 Akif Ertaş dedi: Hocam piyasayı bilmediğimden söylüyorum. Anormal değil mi bu fiyatlar? Genişletmek için tıkla... Hocam bende pek bilmiyorum fakat, istediğiniz özelliklerde, kaliteli ürün bu var. 2000 liraymış normal fiyatı. Akif Ertaş dedi: Hocam piyasayı bilmediğimden söylüyorum. Anormal değil mi bu fiyatlar? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/shaza-8in1-usb-type-c-hub-port-adaptor-hdmi-usb-ethernet-pd-girisli-p-HBCV000010PFW8 Bu var birde hocam. Nedir, ne değildir bilmem ama. Son düzenleme: Bugün 00:43
Akif Ertaş dedi: Hocam piyasayı bilmediğimden söylüyorum. Anormal değil mi bu fiyatlar? Genişletmek için tıkla... Hocam bende pek bilmiyorum fakat, istediğiniz özelliklerde, kaliteli ürün bu var. 2000 liraymış normal fiyatı. Akif Ertaş dedi: Hocam piyasayı bilmediğimden söylüyorum. Anormal değil mi bu fiyatlar? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/shaza-8in1-usb-type-c-hub-port-adaptor-hdmi-usb-ethernet-pd-girisli-p-HBCV000010PFW8 Bu var birde hocam. Nedir, ne değildir bilmem ama.