MacBook için olmazsa olmaz uygulamalar

James Gosling

Megapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Eski bir Windows PC kullanıcısı olarak MacBook’a geçiyorum ancak MacBook tecrübem sıfır olduğu için neler kurmam gerektiğini bilmiyorum. Tecrübeli kullanıcılardan uygulama tavsiyelerinde - ne işe yaradıklarıyla birlikte- bulunmalarını rica ediyorum.

Genel kullanım için.
-Keka: RAR açmak ve sıkıştırmak için güzel bir uygulama. (AppStore'a ücreti ancak kendi sitesinden ücretsiz indirilebilir.)
-Magnet: Pencereleri kolay şekilde 2-3'e bölmek için. Windows'tan geçenlerin en çok yokluğunu çektiği özellik.
-Safari için AdBlock.
-Android için Dosya aktarımı. (Android telefonunuz varsa kesinlikle ihtiyacınız olacak.)
-Amphetamine: Bilgisayarın uykuya geçmesini engelliyor. (Çok özelleştirilebilir bir yapısı var.)
-Intel Power Gadget: İşlemci sıcaklık ve frekanslarını okumak için.
-Paragon NTFS: NTFS formatındaki disklere yazmak için.
-Mounty: Paragon gibi ücretli olmayan ancak manuel bir program.
-Microsoft Remote Desktop. RDP ile uzak masaüstüne bağlanmak için.

Kullandığım bir çok uygulama daha var ancak çoğu yazılım gelişme için özelleşmiş.

Çok teşekkür ederim. Ben de yazılım geliştiricisiyim, o konuda da önerilerinizi alabilirim. Tekrar çok teşekkürler emeğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…