MacBook için sanal bilgisayar önerisi

tkankan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Apple MacBook Pro M2 2022 13.3" 8G 256GB
Merhaba,
Bilgisayarım MacBook Pro M2 8 GB modeli. Sanal bilgisayar üzerine Windows işletim sistemi kurmak istiyorum fakat bir türlü beceremedim. Parallels Desktop uygulamasında 14 gün deneme süresini aştığımdan dolayı farklı bir uygulama üzerinde sanal bilgisayar kurmaya ihtiyacım var. VMware Fusion denedim fakat kurduğum sanal bilgisayarda internete hiçbir türlü erişemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

UTM'yi deneyebilirsiniz ancak ben en son M1 Air ile kullandığımda işlemcim 1Ghz de çalışıyordu. Düzelttiler mi bilmiyorum ama ücretsiz bir yazılım. Biraz araştırırsanız Parallels'in crackli versiyonunu bulabilirsiniz. Forum kuralları gereği link veremem ve tavsiye edilmeyen bir şey ancak 100 USD lisans ücreti ödemek istemedim.

UTM'yi deneyebilirsiniz ancak ben en son M1 Air ile kullandığımda işlemcim 1Ghz de çalışıyordu. Düzelttiler mi bilmiyorum ama ücretsiz bir yazılım. Biraz araştırırsanız Parallels'in crackli versiyonunu bulabilirsiniz. Forum kuralları gereği link veremem ve tavsiye edilmeyen bir şey ancak 100 USD lisans ücreti ödemek istemedim.
En yakın zamanda deneyeceğim, teşekkürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı