MacBook ile erişim engelinden sonra Roblox'a girmek

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Elimde MacBook Air 2017 var. Cihazda Roblox yüklü. Roblox'a girebilmek için greentunnel yükledim fakat Roblox'u açmaya çalıştığımda tlsverificationfail hatası alıyorum. DNS değiştirdiğimde Green Tunnel'ın terminali econnreset diyor ve Roblox dnsresolvefail tarzı bir hata veriyor. Vodafone fiber Wi-Fi kullanıyorum. Çözümü nedir?

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum. Spoofdpi ile denedim ilk (goodbyedpi macos alternatifi) onda da sadece discorda girebiliyodum robloxa girmeyi denediğimde bu hataya benzer bir hata veriyordu. Spoofdpi forumuna baktığımda ordaki kullanıcılar da giremiyordu, yapımcısı da roblox TLS kontrol sistemi yuzunden buna spoofdpi ile girmeniz mümkün değil demisti. Çoğu ünlü vpni denedim ProtonVPN, Warp vb. fakat hiç biri işe yaramadı. Bir süre önceye kadar Urban VPNde greece seçerek girebiliyodum (ilginç bi şekilde çoğu büyük ülke olmuyordu) fakat bi gün tekrar robloxa girmeye çalıştığımda giremedim. Diğer ülkeleri denedim ve sadece cyprus, nigaracua, panama gibi ülkelerde girebiliyodum onlarda da çok ping olduğundan oynanmıyordu. GPTye sorduğumda bana bu ülkelerden gelen girisleri roblox önemsemediği için rahatca girebiliyosun falan dedi. Asıl anlamadığım olay 2 ay öncesine kadar Windowsda goodbyedpi, warp gibi seylerde çok rahatca hatasız robloxa girebilmem. Çözümü nedir yardımcı olur musunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı