MacBook ile Windows 10 kurulum USB'si hazırlama

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da görüldüğü üzere MacBook'ta Windows 10 kurulum USB'si hazırlamaya çalışıyorum. macOS Terminal ile Windows 10 USB Hazırlama bu rehberi buldum ancak 6. basamakta takıldım. Homebrew indiremiyorum. Kendi sitesinden de komutu kullandım ancak
"Checking for 'sudo' Access (which may request your password).

Password:" çıktı. Burada ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Eğer daha kolay bir yolunu biliyorsanız onu da anlatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada şifrenizi gireceksiniz. Ekranda bir şey çıkmasa da şifrenizi girince enter tuşuna basın.

Hocam sorun şu ki ben hala usb yi tam hazırlayamadım galiba. Bootcamp o işlem için ücretli üyelik istedi. Başka bir türlü de yapamadım.
@Linuxginar @Murat159
Hocam sudo'dan sonra Password: yazdığında şifrenizi girecektiniz sadece.
Burası İngilizce ama işlemleri uygularsanız olacaktır. Password vb. bir şey isterse şifre girebilirsiniz.

Ortam değişkenini eklemediniz sanırım.
Yeniden başlatıp da deneyebilirsiniz.

Brew internette /usr/local/bin dizinine iniyor olarak görünüyor. Path'e orayı eklemeniz gerek.
Ev dizininiz (/home/kullaniciadiniz) olmalı .bashrc adında bir dosya var. O dosyaya export PATH=$PATH:/usr/local/bin/ kodunu ekleyin. Brew yüklüyse bu adımdan sonra Terminal'i kapatıp açın. Çalışması gerek.

Hocam bu işlerden anlıyorsanız ve müsaitseniz baştan sonra yardım etme şansınız var mı?
Hala çözemedim yardım eden olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…