MacBook iş görür mü?

Osman1780

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Apple laptop almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. LoL gibi oyunlar oynuyorum ama belki de farklı oyunlar oynamak isteyebilirim, işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook seni bu konuda kısıtlayabilir hocam. Zamanla farklı oyunlar oynamak farklı işlemler yapmak isteyebilirsin. Windows almanızı öneririm.

Ne işle uğraşıyorsunuz? Hangi MacBook modelini düşünüyorsunuz detaylandırmanız lazım. LoL’ü Mac ile de oynarsınız.

Merhaba. Apple laptop almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. LoL gibi oyunlar oynuyorum ama belki de farklı oyunlar oynamak isteyebilirim, işimi görür mü?

Hocam eğer oyun anlamında düşünüyorsanız sizin için iyi bir tercih olmayacaktır, Windows işletim sistemini kullanabileceğiniz sistemlere yönelmenizi öneririm. Eğer ki diğer alanlarda örnek olarak Adobe Photoshop, Adobe Illustrator gibi yazılımları kullanmayı arada sırada da LoL tarzı macOS işletim sistemi destekli oyunlar oynarım anlamında düşüyorsanız Mac ve macOS oldukça mantıklı bir tercih olabilir. Tabii diğer arkadaşların da dediği gibi bütçeniz, düşündüğünüz modeller ve kullanım alanlarına göre bir seçim yapılmalıdır.

Hocam bu MacOS'da LoL performansı nasıl olur acaba. Çevremde Mac'i olan hiç arkadaşım yok. Ki Windows'lara nazaran işlemci RAM ekran kartı kısımları çok değişik. Bilgin var mıdır biraz aydınlatır mısın?

Hocam önceden de dediğim gibi sadece oyun için alıyorsanız Windows işletim sistemine kaymanız biraz daha sağlıklı olacaktır ama illaki Mac olsun diyorsanız da bu videodan aşağı yukarı bir fikir sahibi olabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabii ki hangi Mac modeli olduğu da performansı yüksek oranda etkiler unutmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sadece LoL oynayacaksanız M2 Pro olan arkadaşım gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyor ama kesinlikle sadece oyun oynamak için alınacak bir bilgisayar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…