Tokyo06 Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Merhaba kod yazmak için rahat ergonomik bir klavye arıyorum. MacBook M1 klavyesi gerçekten çok rahat. Masaüstü bilgisayarım için benzer kalitede bir klavye arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba kod yazmak için rahat ergonomik bir klavye arıyorum. MacBook M1 klavyesi gerçekten çok rahat. Masaüstü bilgisayarım için benzer kalitede bir klavye arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 24 Şubat 2023 #2 Logitech K380 Kablosuz Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçenizde bence en ve tek mantıklı seçenek bu.
Logitech K380 Kablosuz Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçenizde bence en ve tek mantıklı seçenek bu.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 24 Şubat 2023 #3 Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz aradığınız şey tam olarak Logitech K580.