MacBook M.2 15 inc mi yoksa 13 inç mi?

semaza

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba doktora öğrencisiyim. Evde başka PC yok. Yani sadece bu cihazla tüm işlerimi halledeceğim. MacBook Air M.2 15 mi yoksa 13 inch mi daha II? Bir de hafıza 250 yeter mi? Daha doğrusu bir öğrenci için RAM mi önemli yoksa hafiza mı? Teşekkürler.

Eğer bütçen varsa 15 almanı öneririm. Öğrencinin önceliği hafıza olması gerekir. Eğer çok fazla not ve dosya kaydedecekseniz 256 yetmeyebilir.

Arkadaşım M3 chiplisinin 13inchini aldı çok pişmanım keşke 15 alsaydım diyordu, bence almışken 15 inch alınabilir ve 250 hafızanın az olduğunu düşünüyorum.

Hafızayı taşınabilir Harddisk veya SSD ile halledebilirsiniz. Ram öncelik olmalı.

Bende 15 var çok güzel yetiyor arkadaşımda 13 var tablet gibi kendide memnun değil bende beğenmedim 15 en iyisi öğrenciye 256 yeterli bir depolama

Bende 15 var çok güzel yetiyor arkadaşımda 13 var tablet gibi kendide memnun değil bende beğenmedim 15 en iyisi öğrenciye 256 yeterli bir depolama
Peki 8 ram yeterli oluyormu?

Doktora öğrencisi için 15 inch 8 GB RAM daha doğru olur, 13 inch 16 GB RAM'den SE. Çünkü işin hep Office'de Web'de makale aramakla geçecek yeri gelecek ekranı 2-3'e bölüp çalışacaksın. 13 inch bunun için yetmeyecek ama 8 GB RAM yetecek. Buyüzden 15 inch 8 GB minimum olması lazım.

Teşekkürler peki depolama 250 mi yoksa 512 mi lazım sizce?

Teşekkürler peki depolama 250 mi yoksa 512 mi lazım sizce?

Bence ikisi de çok düşük ama. Fiyat olarak baktığımızda 256 GB alıp 512 GB bir SD kart alınıp kullanılabilir. Benim çift bilgisayarım olduğu için çok sorun olmuyor. Lenovo'da 2TB SSD, MacBook da 512 GB var. O yüzden 512 GB şu an bana yetiyor ama doldurmak zorunda olmadığım için. İhtiyacım olsa 512 GB veya 1TB SD kart alırdım depolama için.

Depolama için kullanılacak olan bir disk için gayet güzel bir hızı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…