MacBook M.2 Pro alınır mı?

Pil konusunda ikisi de üzmez. M2’lerin pilleri bir tık daha iyi. Ama genel olarak Mac’ler zaten pil konusunda harikadır. Almışken sıfır olsun diyorsanız M2 Pro alabilirsiniz elbette. 14 inc yerine 16 inc isterseniz de yine aynı rakamlara M1 Pro 16 inc bakabilirsiniz.

Isı konusu nasıl peki. Software development veya AI training'de ısınma yapar mı?

M2 Pro’lar 100 derecede falan fan açıyor. Bu cihazlara fan açtırmak hiç kolay değil. Isınma sorunu yaşayacağına ihtimal vermiyorum. Yine test videolarına bakabilirsin

Onu parallels veya Asahi Linux kurup (dual boot) kvm üzerinden de halledebilirim gibi.

M2 Pro’lar 100 derecede falan fan açıyor. Bu cihazlara fan açtırmak hiç kolay değil. Isınma sorunu yaşayacağına ihtimal vermiyorum. Yine test videolarına bakabilirsin
Doğru Cine R23 ve GeekBench testlerinde fan sesi duymadım arızalı olup olmadıklarını kontrol etmek için ayrı olarak program indirdim.

Asahi'nin 40 fırın ekmek yemesi lazım daha (bence).
UTM ile VM açıp halledersin QEMU üzerinden çalışıyor zaten.
Projeye baktım. Çok güzel duruyor. Eğer Macbook alırsam kullanırım kesinlikle.

@sancarsavas @Girdap

Macbookların ekranları çok kolay kırılıyormuş. Air modellerinin ekranlarında baloncuk,çatlak,hava oluyormuş ve servis ücretleri pahalı imiş. Doğru mudur? Değilse sayabileceğiniz dezavantajlar mı MacBook'un?

Son düzenleme:
Hiç öyle bir dezavantajlarını duymadım da yaşamadım da. Air ve pro modellerim oldu hiç sorun da yaşamadım. M1 işlemcili Macbook’ların bence tek dezavantajı, eğer zaman zaman Windows’a ihtiyaç duyuyorsanız Bootcamp ile Windows kurulamaması. Ama 16 ram ve üstü bir Macbook’unuz varsa paralels uygulaması ile rahatça onu da halledebilirsiniz.

Parallels ücretsiz midir, gpu acceleration destekliyor mu ve kasma yapar mı Windows 10 (VM'de)?

Son düzenleme:
Parallels ücretsiz midir, gpu acceleration destekliyor mu ve kasma yapar mı Windows 10 (VM'de)?
Ücretsiz değil. Sitesinden güncel fiyatlara bakabilirsinis. 16 gb macbook air’de kasma yoktu m1 ve m2 pro cihazlarsa kasma yapacağına ihtimal dahi vermiyorum. Yine youtube’da “m2 pro paralels windows test” vs yazıp bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…