MacBook M1 Air Adobe programları için işimi görür mü?

qqzeck

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Adobe programları için aşağıdaki ürün işimi görür mü sizce? Kullandığım programları da ekliyorum.

Adobe Photoshop.
Adobe Illustrator.
Adobe Premiere Pro.
Adobe After Effects.
Bazen ekstra olarak Vegas Pro vs.
Bütçem buna yetiyor, 9 taksit yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu paralara cok daha iyi Windows - Linux tabanli laptop alirsin. 4 yillik 8 GB RAM MacBook almanin hiçbir mantigi yok. Bu paralara kullandığın programlar icin uygun ASUS'un OLED panelli laptoplari var.

Ben bu model ile 1 sene önce Unity'de oyun kaydı alıp aynı anda Premiere Pro'da düzenleme yapıyordum Creative Designer olarak. İş görür, ama Pro sürümünü almanı tavsiye ederim. Isınma olduğu zaman Air modelleri performansı azaltıyor, ama Pro modellerinde fan olduğu için havayı tahliye edebiliyor.

Dostum bu paralara cok daha iyi Windows - Linux tabanli laptop alirsin. 4 yillik 8 GB RAM MacBook almanin hiçbir mantigi yok. Bu paralara kullandığın programlar icin uygun ASUS'un OLED panelli laptoplari var.
Hocam Windows masaüstü bilgisayarım dışarıda kullanmak için ve bazı özellikleri için Macbook almayı düşünüyorum.

Hocam Pro bütçemi aşıyor. Siz de o programları kullanırken 8GB RAM olan versiyonu mu almıştınız?

Hayir ben sizin kullanim tarziniza benzer amacli OLED panel asus almistim, memnunum 1 yil oldu. Macbook dusunuyorsaniz yapacak bir sey yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…