MacBook M1 Air ile Monster Tulpar T7 v21.2 takas edilir mi?

Deniz Kayahan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum üyeleri, 5 ay önce aldığım %100 pil sağlığı olan M1 MacBook Air 16 GB laptopumu takaslamayı düşünüyorum, oyun oynamayı istiyorum ve bunun için bilgisayar araştırırken bir cihaz buldum, M1 Air ile takaslamak istedi 2 yıllık Monster Tulpar T7 v21.2. RTX 2070, i7-10750H ve 1TB SSD cihaz ile takas yapmayı düşünüyorum. Sizce 2 yıllık da olsa bu cihaz alınır mı? Evimle okulum arası 1.5 saat, sizce takaslanılabilir bir cihaz mı? Sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 3060 bulunan bir laptopla takaslanır. Monster gibi bir çöple MacBook takaslamakta ne bileyim neyse geliyor linç.

En az 3060 bulunan bir laptopla takaslanır. Monster gibi bir çöple MacBook takaslamakta ne bileyim neyse geliyor linç.

Modeli önemli Monster'ın her modeli kötü değil bazı modelleri tonfang ve MSI kasa kullanıyor.

Bence 3060'lı ve daha yeni işlemcili bir laptopla takaslamaya çalış ya da satıp 3060'lı bir laptop almaya çalış 3060'lı laptop bulamazsan alabilirsin.
En iyisi dediğiniz gibi 3060 bulunan bir laptop arayayim, sarji uzun giden, ekran karti 3060 vb. olan bir cihaz var midir sizce?

Ben de normalde monster'ı gerçekten sevmezdim, kasa kalitesi ve soğutması olarak ama bir anda oyun oynamaya karar verince yanlış bir karar vermis olabilirim tabi.

MUX olan ve AMD işlemcili modellerin şarjı daha uzun gider.
Hic ayni fiyat bandinda önerdiğiniz bir modeli olan laptop var mi?

V20.4 ile takaslayabilirsin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…